Play ponuda
Play ponuda
tko se zadnji smije...

Netko je objavio fotku međunožja Lily Allen, ona ju iskoristila za promociju novog albuma

Obožavatelji su pohvalili britansku pjevačicu zbog toga što nije dopustila da ju 'trolovi' posrame nego je cijelu situaciju okrenula u svoju korist

Image
Foto: © Guliver Image/WENN.com
Tabloid.hr/ 25.5.2018. u 13:24
Play ponuda

Lily Allen objavila je na Twitteru fotografiju svog međunožja nakon što ju je prvotno objavio jedan korisnik te društvene mreže u namjeri da ju posrami.

Fotoigrafiju je snimio jedan paparazzo 2014. godine, a 'trol' ju je objavio na Twitteru u siječnju ove godine uz poruku da će fotka zauvijek ostati na internetu. 

"Pogledajte moju uredno obrijanu vaginu, tri ljudska bića su izašla iz nje", napisala je britanska pjevačica uz spomenutu fotku te dodala datum izlaska svog novog albuma koji se, sasvim nevezano, ali prikladno, zove 'No Shame'.

Zatim je netko drugi objavio još jednu Lilynu fotku na kojoj joj se također vidi međunožje, a ona je i tu fotku retweetala i dodala link na svoj online shop gdje se može naručiti njen novi album.

Obožavatelji su je pohvalili na hrabrosti i na tome što je pokazala da uvijek vrijedi ona - tko se zadnji smije, najslađe se smije. 

Image
Foto: Twitter
Image
Twitter
Image
Foto: Twitter
Image
Twitter
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
pred tisućama ljudi

Ovo je bio jedan od najneugodnijih trenutaka u povijesti šoubiznisa na koji ste zaboravili, no mi imamo fotke

Play ponuda

Više s weba