Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Uplakana diva

Oglasili se i organizatori: je li Mariah Carey bila žrtva sabotaže za Novu godinu?

Tim dive čiji nastup za Staru godinu nije nikoga impresionirao, uvjeren je kako su Mariah Carey podvalili pa su se oglasili i sami organizatori Nove godine

Vijesti.hr/ 2.1.2017. u 8:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
loš početak

S pozornice otrčala na rubu suza: Mariah Carey doživjela potpuni debakl na najpopularnijem dočeku na svijetu

Image
loš početak

S pozornice otrčala na rubu suza: Mariah Carey doživjela potpuni debakl na najpopularnijem dočeku na svijetu

Tim dive čiji nastup za Staru godinu nije nikoga impresionirao, uvjeren je kako su Mariah Carey podvalili pa su se oglasili i sami organizatori Nove godine koja se tradicionalno održala na Times Squareu u New Yorku.

Menadžerica Stella Bulochnikov komentirala je Careyin nastup koji je u jednom trenutku pošao stravično po krivu jer se pjevačica pogubila između playbacka i 
pjevanja.

"Rekli smo menadžerima pozornice da slušalice ne rade 10 minuta prije nastupa", komentirala je Bulochnikov pa nastavila:

"Potom su zamijenili baterije, ali i dalje nisu radile na frekvenciji četiri minute prije nastupa. Ponovno smo im ukazali na to, ali su joj nastavili odbrojavati do nastupa i uvjeravali je kako će proraditi čim krenu uživo, što se nije dogodilo - uslijed čega je izvukla slušalice, ali nije mogla čuti glazbu zbog prevelikog broja ljudi.

Nakon nastupa, nazvala sam Marka Shimmela iz Dick Clark Productionsa i rekla: 'Koji se k**** dogodio?' na što mi je rekao kako će mi se javiti kasnije. Kad me nazvao, potvrdio je da slušalice nisu radile i pitao jesam li voljna za zajedničku izjavu. Rekla sam mu da nema šanse. Pitala sam ga zašto su htjeli nastup ako su postojale tehničke smetnje... To nikako nije u redu prema umjetnicima, pogotovo ako je jedna od njih odlučila skratiti svoj odmor kao novogodišnji poklon fanovima."

Nedugo nakon toga su Dick Clark Productions objavili objašnjenje što se tiče pokušaja sabotaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Kao glavni producent u televiziji uživo za događaje proteklih 50 godina, ponosimo
se našom reputacijom i dugoodržavanim odnosima s umjetnicima. No, sugestije kako su producenti glazbenih emisije kao što su American Music Awards, Billboard Music Awards, New Year’s Rockin’ Eve i Academy of Country Music Awards pokušali sabotirati na bilo koji način umjetnika je nečuveno i iskreno, poprilično apsurdno. U rijetkim slučajevima naravno da postoje tehničke smetnje koje se mogu dogoditi za vrijeme snimanja uživo, no, naša inicijalna istraga pokazala je kako naši producenti nisu bili uključeni u izazove s kojima se Mariah susrela tijekom svog nastupa.
Želimo istaknuti kako imamo beskrajno poštovanja prema gospođi Carey kao prema
umjetnici i priznajemo njene ogromne uspjehe u ovoj industriji."

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
krivi višak kilograma za njihovu veličinu

'Kao od majke rođeno': Bujna Slavonka ultrazvukom dokazala da su njene grudi prirodne

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba