Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nakon sudske žalbe

Ostao bez 250 milijuna dolara: Slavna glumica bijesna jer joj je sin izbačen iz očeve oporuke

Damian Hurley neće dobiti niti novčića od svog tragično preminulog oca.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 4.7.2021. u 22:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sin britanske glumice Elizabeth Hurley izbačen je iz oporuke pokojnog oca Stevea Binga nakon sudske žalbe. Bing si je oduzeo život u lipnju 2020. godine, no prije toga je navodno uspostavio skrbničke fondove za Damiana i kćer Kiru koju je dobio s umirovljenom tenisačicom Lisom Bonder.

Prije smrti, Bing je dobio sudsku bitku protiv oca Petera Binga, koji je pokušao Damianu i Kiri zabraniti pristup obiteljskom bogatstvu. Ipak, Peter se žalio s objašnjenjem kako to nisu djeca rođena u bračnoj zajednici. Kako prenose britanski mediji, Bingovo bogatstvo sada se dijeli između djece koja pripadaju njegovoj sestri Mary. Elizabeth i Lisa nisu skrivale bijes i žalost zbog takvog razvoja događaja.

"Kad si je Stephen oduzeo život, umro je misleći da su njegova djeca zbrinuta. Ono što je želio sada je bešćutno preokrenuto. Znam da bi Stephen bio uništen", poručila je Elizabeth čiji je sin trebao dobiti oko 250 milijuna dolara. "Kao mama, pitam se zašto se to moralo dogoditi. Zašto dvoje nevinih klinaca pretvoriti u žrtve?", poručila je Lisa za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

>> Pao s 27. kata apartmana: Preminuo holivudski financijer Steve Bing, otac sina slavne glumice Elizabeth Hurley

Podsjetimo, filmski mogul preminuo je nakon pada s balkona svog apartmana na 27. katu. Bingova karijera započela je kada je naslijedio 600 milijuna dolara od svog djeda investitora kada je imao samo 18 godina. Zbog toga je odustao od studiranja na slavnom Stanfordu i to sve kako bi se probio u Hollywoodu. Filmski investitor zaradio je još dodatne milijune u tvornici snova, kako često nazivaju Hollywood, a imao je brojne poznate i utjecajne prijatelje.

Upravo se čita

Image
Sve im progutao oganj

Branitelj, preživio rak, 3 moždana, sad mu izgorjela kuća: 'Jutros mi unuk kaže: Evo ti dida 10 kuna!'

S Hurley je bio oko godinu dana kada je ona potvrdila da čeka njihovo prvo dijete 2001. godine. No, multimilijunaš poručio joj je kako smatra da dijete nije njegovo te je naglasio kako nikada nisu bili "eksluzivni", što nije bilo nimalo gentlemansko ponašanje. Ipak, DNK test potvrdio je ono što je tvrdila Liz, a njihov sin Damian Hurley rođen je u travnju 2002. godine. "Izuzetno sam voljela Stephena tijekom 18 mjeseci koliko smo bili zajedno. Suprotno pogrešnim izvještajima, bili smo još uvijek jako sretni kad sam otkrila da sam trudna. Bila sam potpuno odana i vjerna Stephenu cijelo to vrijeme, jer me uvjeravao da je i on meni", jednom je prilikom otkrila Liz kojoj sin nevjerojatno fizički sliči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Naglasila je i kako od Stevea nije tražila nikakvu financijsku pomoć, čak ni onda kada je to naredio sud nakon postupka kojeg je pokrenuo on sam. Drugim riječima, bivša partnerica Hugha Granta odbila je njegovu financijsku pomoć nakon svega što je učinio, preciznije, odbila je 100 tisuća funti.

>> Tragično preminuli mogul djecu nije priznavao bez DNK analize niti upoznao, a način na koji mu je dokazano drugo očinstvo uključivao je vađenje osobnog predmeta iz smeća

Osim Damiana, Steve je iza sebe ostavio još jedno dijete, kćer Kiru koju je dobio s tenisačicom Lisom Bonder. Ni ta priča nije prošla bez drame, i to još veće nego s Liz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Naime, iste 2001. godine Bingovo se ime pojavilo u vijestima kada je tužio milijardera Kirka Kerkoriana zbog narušavanja privatnosti. Bing je tvrdio da su Kerkorianovi privatni istražitelji izvadili njegov zubni konac iz smeća kako bi uzeli njegov DNK. 

U to vrijeme, Kerkorian je vodio sudsku bitku s bivšom suprugom Lisom zbog iznosa kojeg je plaćao za Kiru, dok je cijelo vrijeme sumnjao u to kako je njezin otac upravo Bing koji je bivšoj tenisačici bio bivši partner. Nakon što je DNK testom dokazano da je Bing otac djevojčice, a ne on kako je Lisa tvrdila, dva bogataša riješila su spor izvan suda.

"Nisam upoznao svoje unuke niti je ijedno od njih odgajano od strane Stephena ili naše obitelji. Koliko znam, Stephen nikada nije upoznao Damiana, a Kiru je upoznao tek kada je postala odrasla osoba. Upravo zato, ne smatram ih svojim unucima", poručio je još ranije Steveov otac Peter Bing.

Tabloid.hr/ 4.7.2021. u 22:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
I ONA SE FOTOŠOPIRA

Najbizarnije stopalo koje smo vidjeli: Georgina masakrirala vruću fotku lošim fotošopom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba