Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
marihuana, ekctasy...

Pogled unazad: evo tko je sve od poznatih faca bio ovisan o opojnim sredstvima

Ispred Sabora Ivan Pernar je danas uhvaćen s nečim jako sličnim jointu. No nije on jedina faca u toj situaciji. Tko je sve 'pao' s opijatima u džepu, doznajte u prilogu

Marijana Čikić/ 16.12.2016. u 18:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Djed Božićnjak bi mlađahnoj zvjezdici ženskog benda Fifth Harmony dar mogao donijeti u zatvor. Naime, Lauren Huregi umjesto na turneji u Brazilu završila je u policiji jer su joj na aerodromu pronašli vrećicu s travom. 

Fanovima je naknadno laknulo jer je privedena Lauren ispitana i puštena da na slobodi čeka sudsku odluku. Mlada pjevačica nije baš neki uzor klincima koji odvaljuju na ovaj ženski bend, ali ruku na srce – ni ona baš, odrastajući nije imala puno bolje uzore.  

Top model, diva, zvijezda i desetljećima nakon što je sišla s piste. Kate Moss zamalo je ostala bez svega nakon velikog kokainskog incidenta. Nije bio jedini, ali jedini je zabilježen kamerom. 

Njezini su problemi s drogama počeli navodno nakon što je, još u prošlom stoljeću, prekinula s Johnyjem Deepom. Tada se uspjela sabrati, no sve je kulminiralo vezom s Peteom Dohertyjem. Slavna manekenka nikad nije izgledala gore nego tada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kad su iscurile njene kompromitirajuće snimke, prijavila se na liječenje. Sad joj je 45, izgleda fantastično i navodno je čista, osim nedavno snimljenih bijelih praškastih tragova na haljini. 

Bijeli prah nije zaobišao ni domaće na,m zvijezde. Rajka Dujmića policija je prije 11 godina uhitila zbog vrećice kokaina koja se čudom našla pokraj njegova stolca u kafiću.

Upravo se čita

Image
Večera za 5 na selu

Dubravko iznenadio goste: 'Spavao sam s više od tisuću žena, moguće da imam puno potomaka po zemaljskoj kugli'

Policija ga je ispitala, pustila i nakon toga se još nekoliko puta pisalo o njegovim ispadima zbog opijata. 

Za razliku od ostalih kolega, Goran Bare nikad nije krio svoju ovisnost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Do sad sam funkcionirao tako da sam uvijek imao neko sredstvo da mi pomogne da budem veseo, razdragan, da imam energije, sad više toga nema - jednostavno ono što imaš u sebi to je to", rekao je svojevremeno Bare. 

Liječio se, drogirao se i tako u krug. Zadnji put policija ga je uhitila 2009. zbog posjedovanja kokaina. Zaradio je sudsku opomenu i obvezno liječenje. 

"Trenutno mi je ovo najteži period života ali trudim se da to ljudima prema van ne pokazujem." 

Bare se liječi doma, a Stoka već godinama u komuni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Krenulo je od trave, onda sam završio na ekstaziju - tu sam pretjerivao, pet godina sam bio ovisan o tome - u principu sam se s ekstazija nakon 5 godina ovisnosti skinuo s kokainom i onda sam počeo konzumirati kokain u ogromnim količinama i uvijek sam na razno razne načine dolazio do novaca", kaže Stoka.

I on je odlazio, pa se vraćao, pa opet odlazio. Trenutačno je u komuni u Španjolskoj, otkrio je Boga i nema se namjeru tako skoro vratiti među smrtnike. 

Svoj narko-policijski dosje zaradila je svojedobno i Aleksandra Grdić. Danas mama, nekad miss praksitena. Policija ju je privela zbog 13 tabletica za koje nije imala recept.

"Ja nisma bila ni za što optužena. Ne bih htjela ništa komentirati, ali što sam već ponovila da je to jedna velika velika pi***rija", kaže Aleks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bilo je bolno i Paris Hilton. Sirotu starletu stalno su fotkali u inkriminirajućim narko pozama. Policija joj je stalno bila za petama, hvatali je, puštali, sve dok joj nije dosadilo i dok nije priznala. 

"Kriva sam za posjedovanje i laganje policajcu da to nije moje", rekla je tada Paris.

U posljednje vrijeme njezine narko scene više nitko ne spominje. Ili je prestala ili se naučila skrivati. Baš kao što se kriju i mnogi drugi. Sve dok ih ne uhvate oni na P – paparazzi ili policajci. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'Milslia sam da ću povraćati'

Oduzeli su osmogodišnje blizanke kćeri Elvisa Presleyja, Lisi Marie. Suprug joj je pedofil?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba