Ostalo

Starleta opet na udaru: devetogodišnja kći Katie Price pozira isto kao njena mama

Britanska starleta Katie Price ponovno se našla na udaru kritika nakon što je na Instagramu objavila obiteljsku fotografiju s odmora na Maldivima.

Tabloid.hr
03.04.2017 12:51

Dok djeca Harvey , Bunny , Junior i Jett sjede na 'banani' i poziraju sasvim normalno, devetogodišnja Princess oponaša jednu od maminih poza za snimanje editorijala. Čak i Katie ne pozira nego normalno sjedi.

I dok je većini poza malene Princess bila smiješna, drugi su sasuli drvlje i kamenje po Price.

"Katie će napraviti sve samo kako bi bila u centru pozornosti. Čak će objaviti fotke svoje djece za koje zna da će biti kritizirane", glasi jedan komentar.

"Ova djevojčica tako pozira jer to radi njezina mama. Što drugo ona zna; naravno da će ju kopirati. Uvijek sam voljela Katie Price, ali da, masu toga radi samo zbog pozornosti. Ona će reći ili napraviti nešto šokantno samo zato što uživa u reakcijama", napisala je jedan obožavateljica.

"Ovo uopće nije prirodno da se djevojčica njene dobi tako ponaša", glasi treći komentar, dok su ostali komentirali kako je Princessino ponašanje šokantno i neprimjereno.

Ovo nije prvi put da je Katie na udaru kritika zbog Princess. Prije godinu dana mala je na maminom Instagramu 'osvanula' cijela našminkana, a nakon toga se sama obratila svima poručivši da 'gledaju svoja posla'.