Ostalo

Pa što si je to napravila?! Obrijala je glavu, stavila plavo sjenilo na oči i 'plašila' djecu

Princeza Charlene od Monaka novi je imidž predstavila na božićnom druženju s djecom.

Tabloid.hr
17.12.2020 20:00

Princeza Charlene od Monaka šokirala je javnost novom frizurom.

Nju je predstavila na božićnom druženju s djecom kneževine Monako na kojem je dijelila darove, a uz nju je bio njezin suprug, princ Albert II.

Umjesto njezine uobičajene bob frizure, 42-godišnja prrinceza obrijala je jednu stranu glave i stražnji dioiznad vrata. Osim toga, Charlene je bila u nešto kričavijem izdanju nego inače, a nosila je i šljokičastu masku u istim tonovima.

Princeza Charlene

(FOTO: www.profimedia.hr)

Također, imala je plavo-crni make-up kakav joj baš ne priliči, a mnogi inače uvijek elegantnu princezu uspoređuju s gracioznim i pokojnim princezama Grace Kelly i Dianom . Upravo zato, ne čudi da je ovim potezom Charlene šokirala.

Za brak princa Alberta II. od Monaka i princeze Charlene već se godinama priča da je jako nesretan. On je zaradio nadimak "princ-plejboj" zbog svog burnog ljubavnog života.

Princeza Charlene

(FOTO: www.profimedia.hr)

Albert ima dvoje izvanbračne djece s dvije žene, kći Jazmin Grace rođenu 1992. godine i sina Alexandra Costu rođenog 2003. godine, koji ne mogu sudjelovati u nasljeđu monegaškog prijestolja jer su rođeni izvan bračne zajednice, iako je Albert priznao očinstvo nakon što su mu obje ljubavnice zaprijetile tužbama.

Danas je u braku za koji mnogi ističu kako je sve samo ne sretan.

Princezu Charlene osvojio je 2001. godine, a 2006. bivša južnoafrička plivačica doselila je u Monako. Vjenčanje je uslijedilo 2011. godine, a par ima blizance.

Princeza Charlene

(FOTO: www.profimedia.hr)

Neposredno pred vjenčanje kraljevski dvor zataškao je priče o tome kako je plivačica htjela pobjeći s njega, ali zaustavljena je na vrijeme te joj je tada navodno i oduzeta putovnica. Pričalo se da je to napravila zbog njegove nevjere, pa je i ona dobila nadimak od strane medija - "najtužnija princeza na svijetu" .

Ona je u rijetkom intervjuu krajem 2019. godine istaknula kako nije tužna zbog braka, već kako ju je 2018. godina dotukla s drugim privatnim stvarima koje su joj se dogodile, među ostalim smrt bliskog prijatelja, no javnost nije previše povjerovala u to.

Princ Albert II.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ova priča ponovno se aktivirala nedavno na Dan monarha, a mnogi su komentirali kako Charlene ne može sakriti nezadovoljstvo ni ispod maske. Drugi pak zlobno komentiraju kako ne pokazuje emocije zbog previše botoksa i filera.

Kako god bilo, na kraju dana samo glavni akteri znaju što se događa između njihovih zidova, a možda princeza samo voli biti ozbiljna kad je među ljudima.