Ostalo

Procurile fotografije slavnog glumca s jednom od žrtava dok još nije znala što je čeka: 'Silovao me 4...

Američki glumac Armie Hamer, poznat po ulozi u filmu "Skrivena ljubav", izgubio je sudjelovanje u dvama holivudskim projektima nakon optužbi za silovanje na društvenim mrežama, a u četvrtak je protiv njega sudsku tužbu podnijela mlada žena.

Hina - Tabloid.hr
19.03.2021 14:00

Hammerov odvjetnik Andrew Brettler nazvao je optužbe "skandaloznima" irekao da je glumac sve svoje veze održavao "uz potpuni pristanak".

Optužbu o silovanju danas 24-godišnja žena podnijela je pošto je nekoliko žena na društvenim mrežama optužilo Hammera za emocionalno i tjelesno zlostavljanje te kazalo da je on imao nasilne seksualne fantazije .

Hammerje tada odgovorio da neće odgovarati na "zlobne napade na mreži", no zbog njih je izgubio angažman u dva holivudska projekta.

U četvrtak je žena koja se predstavila samo kao Effie rekla na konferenciji za novinare da je četiri godine održavala romantičnu vezu s glumcem koji je u to vrijeme bio u braku s televizijskom voditeljicom Elizabeth Chambers .

"Armie Hammer brutalno me silovao 24. travnja 2017. u Los Angelesu što je trajalo četiri sata, opetovano je udarao mojom glavom o zid, ozlijedio mi lice",ispričala jeEffie.Rekla je da je da počinio i druge nasilne radnje prema njoj na koje ona nije pristala.

Effie, koja živi u Europi, rekla je da je Hamera upoznala preko Facebooka 2016. i zaljubila se u njega. Ustvrdila je da je nakon navodnog silovanja trpjela traumatične "flashbackove" i imala suicidalne porivete da se osjeća krivom što nije ranije progovorila.

Armie Hammer potječe iz bogate poduzetničke obitelji, a proslavio se ulogama u filmovima "The Social Network"teosobito "Call Me By Your Name". Za vrijeme ovih strašnih događaja bio je u braku s Elizabeth Chambers s kojom ima dvoje djece.

"Tjednima pokušavam posložiti sve što se dogodilo. Šokirana sam, slomljena srca i shrvana. Unatoč slomljenom srcu, slušam i nastavit ću slušati i educirati se o tim osjetljivim stvarima. Nisam shvaćala koliko ne znam. Podržavam bilo koju žrtvu napada ili zlostavljanja i molim svakoga tko je iskusio ovu bol da potraži pomoć", poručila je ranije Elizabeth te istaknula kako se neće više oglašavati u vezi svega.

"Moj jedini fokus i pažnja i dalje će biti na našoj djeci, na mom radu i na liječenju tijekom ovog nevjerojatno teškog vremena. Hvala vam za svu ljubav i podršku te unaprijed zahvaljujemo na vašoj neprestanoj dobroti, poštovanju i pažnji prema našoj djeci i meni dok pronalazimo načine da idemo naprijed", zaključila je.

"Razmišljam o tome da ti držim srce te kontroliram kako će ono kucati", "Ja sam stopostotni kanibal", "Želim te pojesti", "Trebam popiti tvoju krv", "Jednom sam izrezao srce iz žive životinje i pojeo ga dok je još bilo toplo", "Ti živiš samo da budeš moja robinja. Posjedovat ću te, to je moja duša, moj mozak, moja duša i moje tijelo. Želiš li doći i postati moje vlasništvo sve do trenutka smrti?" samo su neke od poruka koje je glumac slao raznim ženama, a one su uključivale i poruke o BDSM seksu.

U porukama je glumac isticao kako nema problema sa seksom s transrodnim osobama te kako mašta da u krevet dovede još jednog muškarca koji bi njemu i partnerici bio rob.

Glumac je u jednom ranijem intervjuu otkrio kako voli grubi seks, no kako se sve promijenilo u braku. "Nije da mi fali, ali dođeš do točke gdje ne želiš povući suprugu za kosu, jer ju previše voliš i cijeniš", rekao je tada. Ipak, i dalje postoje i oni koji ne vjeruju u ovakve optužbe.