Ostalo

Sarah Jessica Parker optužena za krađu: Uzela nakit i nije ga vratila

Dizajneri nakita od slavne glumice potražuju milijun kuna te da im vrati posuđeni nakit

Tabloid.hr
14.09.2018 15:01

Sarah Jessica Parker optužena je krađu. Dizajneri nakita Kat Florence Design tužili su glumicu zbog toga što im nije vratila nakit vrijedan gotovo pola milijuna kuna.

Naime, zvijezda 'Seksa i grada' nosila je njihov nakit na jednom snimanju prije dvije godine, a nakon odrađenog posla pitala ih je smije li posuditi nekoliko komada nakita te ih vratiti za dva mjeseca.

To se nikad nije dogodilo pa su kod Sarah Jessice još uvijek njihove naušnice vrijedne 255.000 kuna i prsten od 170.000 kuna.

Sarah Jessica Parker

Splash/Guliver images

Kat Florence Design o d nje potražuje milijun kuna zbog sudskih troškova.

"Posudili smo joj nakit na dva mjeseca. Prošlo je dvije godine, a ona ga još nije vratila stoga mislimo da je pravedno da ga i plati", rekao je odvjetnik dizajnerske kuće.

Glumičina odvjetnica Ira Schreck , pak, ima potpuno drugačiju priču.

"Sarah Jessica Parker imala je ugovor s Kat Florenceom, a oni su je zamolili da zadrži nakit kako bi ga mogla nositi na crvenim tepisima i na taj način ih promovirati. Sarah Jessica je najpoštenija i najodgovornija osoba koju je itko upoznao. Nikadnije apsolutno ništa zadržala, dapače, kadje istekao njihov ugovor te su jeprestali plaćati, Sarah je htjela vratiti nakit, no oni nisu bili pretjerano zainteresirani za to", izjavila je Schreck.