Ostalo

Savršenom braku glumice nije naštetila niti činjenica da su ona i slavni suprug u krvnom srodstvu

Kyra Sedgwick supruga je glumca Kevina Bacona s kojim je u sretnom braku od davne 1988. godine.

Tabloid.hr
24.10.2020 09:00

Glumica Kyra Sedgwick poznata je po brojnim ulogama u filmovima i serijama.

55-godišnja američka glumica neobičnog izgleda nedavno je viđena kako ide po ručak, a riječ je o ženi koja se doista ne eksponira.

Kyra Sedgwick

(FOTO: www.profimedia.hr)

Neki to možda niti ne znaju, no Kyra je supruga glumca Kevina Bacona s kojim je u sretnom braku od davne 1988. godine.

Za par se sve ove godine nije vezao niti jedan skandal te imaju dvoje djece, sina Travisa rođenog 1989. goidne i kćer, glumicu Sosie Ruth Bacon koja je rođena tri godine kasnije.

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Ona je ljubav mog života, odmah sam to znao. Kada je ušla u moj život, moja karijera bila je na dnu. Ipak, dogodila se ljubav", jednom je prilikom otkrio glumac koji je dragu zaprosio na Božić.

Zanimljivo je kako je prsten skrivao u čarapi za poklone, a ona je odmah pristala, što je Kevina iz nekog razloga jako iznenadilo, ali i oduševilo.

U to vrijeme, par nije imao pojma da su u krvnom srodstvu, što je glumica saznala sudjelujući u jednom američkom televizijskom showu "Finding Your Roots" koji se bavi DNK analizama.

Srećom, otkrili su da su rođaci u devetom kljenu, što nije poremetilo njihov odnos.

Glumica također ne krije koliko je zaljubljena u svog supruga te je priznala kako još uvijek osjeća leptiriće u trbuhu kad on uđe u prostoriju.

"Za našu djecu je dobro da znaju da su mama i tata dobro, pa uvijek pronalazimo vremena za sebe", otkrila je glumica tajnu sretnog i uspješnog braka.