Ostalo

Šešelj opet popljuvao Karleušu, pjevačica mu odgovorila: 'Pi***, pazi da se ne oklizneš na koru od banane'

Primirje koje je trajalo godinu dana naprasno jeprekinuto kada je Šešelja na jednoj televiziji gledatelj upitao što misli o Ceci, Jeleni i Seki

vijesti.hr
14.12.2016 07:17

Nastavlja se, ili je možda bolje reći da se ponovno rasplamsao, verbalni rat između Vojislava Šešelja i Jelene Karleuše . Primirje koje je trajalo otprilike godinu dana naprasno jeprekinuto kada je Šešelja na jednoj televiziji gledatelj upitao što misli o Ceci Ražnatović , Jeleni Karleuši i Seki Aleksić .

"O Seki imam izrazito pozitivno mišljenje, mislim da Ceca lijepo pjeva, a o Karleuši nemam što pozitivno za reći. Ona po mom mišljenju loše pjeva, loše izgleda i loš je čovjek", rekao je vođa srpskih radikala.

Naravno, britka pjevačica nije mu ostala dužna.

"Ah, zar je ta pi*** što napada žene još uvijek živa?! Tužno je da taj ološ dobiva medijski prostor u srpskim medijima, ako uzmemo u obzir koliko je zla našoj zemlji i našem narodu njegovo ludilo donijelo. S obzirom da je nebrojeno puta rekao da mu je drago što je ubijen premijer Đinđić , pitam se kako ovom izopaćenom nesretniku još uvijek nitko nije je*** majku. Neka obrati pažnju na kore od banane, da se slučajno ne oklizne", žestoko je uzvratila Karleuša u izjavi za Kurir.