Ostalo

Snimatelj nabio kameru u lica DiCaprija, Pitta i Margot Robbie, a video je toliko neugodan da ga...

Na premijeri Tarantinovog novog filma jedan je kamerman neobičnim potezom zbunio redatelja i glavne glumce

Tabloid.hr
24.05.2019 16:14

Premijera novog filma Quentina Tarantina 'Once Upon a Time in Hollywood' održana je u utorak u Cannesu, a publika je svoje mišljenje otkrila sedmominutnim ovacijama.

Internetom trenutno kruži snimka jednog kamermana koji je dok je publika pljeskala kameru nabijao u lica glavnih glumaca i redatelja. Pritom je teško reći kome je od zvijezda bilo neugodnije, a svojim su se govorom tijela na razne načine pokušali otarasiti napornog snimatelja.

Prva je na redu bila Dakota Fanning koja se pravila da ne vidi kameru iako joj je bila udaljena samo nekoliko centimetara od lica. Neugodno se smijuljila i gledala u kolege, nakon čega je kamerman prešao na Margot Robbie .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Australska je glumica, za razliku od kolegice, pogledala u kameru, nasmiješila joj se, ali također je neugoda bila gotovo opipljiva.

Brad Pitt je mahnuo u kameru u nadi da će ju tako otjerati, ali budući da se to nije dogodilo 55-godišnji je glumac skrenuo pogled i pokušavao izgledati opušteno. Nije mu uspjelo.

DiCaprio je iskoristio taktiku kolegice Dakote i ignorirao je postojanje kamere, ali pritom mu je bilo toliko neugodno da je teško za gledati.

Tarantino se najbrže riješio muke. Prvo je oponašao Travoltinplesni pokret iz 'Pulp Fictiona', a onda se naklonio, što je kamerman shvatio kao znak da se povuče.