Ostalo

Snimila je hit-seriju koju gledamo na RTL Passionu, a zatim su ona i suprug ubijeni na autoputu pred...

Riječ je o glumici Monici Spear koja je bila i model, ali i Miss Venezuele 2004. godine te Miss Universe Venezuele 2005. godine koja je na svjetskom izboru zauzela visoko 4. mjesto.

Tabloid.hr
28.04.2020 16:45

Na kanalu RTL Passion od ponedjeljka do petka u 16.05 sati gledamo romantičnu dramsku seriju "Zabranjena strast" .

Prekrasna 25-godišnja mlada žena Bianca (Mónica Spear), kći je Flavije (Rebecca Jones) i Martina Santillana (Héctor Soberón), ugledne obitelji iz Miamija. Bianca okrivljuje svoju majku za smrt oca, koji je zbog supruginih nevjera dobio srčani udar, a jedina osoba do koje joj je stalo je sestra Penelope (Sabrina Seara), prema kojoj se ponaša zaštitnički. Da bi se osvetila majci, Bianca se odluči udati za muškaraca na kojeg je njezina majka bacila oko – milijunaša Ariela Piedemonta (Roberto Vander). No tada joj se dogodi prava ljubav, kada upozna Bruna Hurtada (Jencarlos Canela), čiji je ujak nitko drugi do Ariel Piedemont.

Zabranjena strast

(FOTO: RTL)

Radi se o seriji iz 2013. godine koja je gledatelje prikovala za male ekrane, no nažalost, glavna protagonistica na tragičan je način izgubila život samo godinu dana kasnije.

Riječ je o glumici Monici Spear koja je bila i model, ali i Miss Venezuele 2004. godine te Miss Universe Venezuele 2005. godine koja je na svjetskom izboru zauzela visoko 4. mjesto.

6. siječnja 2014. Spear je bila u rodnoj Venezueli na odmoru s bivšim suprugom Thomasom Henryjem Berryjem i njihovom petogodišnjom kćeri. Obitelj je na autoputu stala uz cestu nakon kvara na automobilu te čekala pomoć, a u tom trenutku oružana skupina pokušala ih je opljačkati.

Spear i njen bivši suprug ubijeni su prilikom pljačke, a djevojčica je ranjena u nogu. Policija je izvijestila da se incident dogodio oko 21 ili 22 sata, a teoretizira se da su ih lopovi pokušali opljačkati, no par se opirao.

Početkom siječnja 2014. godine sedmero je ljudi uhićeno zbog sumnji na umješanost u dvostruko ubojstvo. Najmlađi optuženik imao je 18, a najstarija optuženica 39 godina.

Nakon dvije godine, šestero ih je osuđeno na različite kazne zatvora od 10 do 30 godina, dok je nesretna djevojčica pripala baki i djedu nakon tragične smrti svojih roditelja.