Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ne može bizarnije

Spoj iz noćne more? Nicolas Cage s misterioznom djevojkom posjetio vlastitu grobnicu

Glumac obožava opskurne stvari, a izgleda da je svoju strast odlučio prenijeti na novu djevojku

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 27.2.2020. u 10:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumac Nicolas Cage još je 2010. godine kupio grobnicu u obliku piramide na groblju u New Orleansu, a nedavno je tamo viđen s misterioznom djevojkom.

Cage i djevojka uhvaćeni su kako se drže za ruke i napuštaju groblje na kojem se nalazi njegova tri metra visoka grobnica u obliku piramide. Izvor koji je bio prisutan rekao je da se par dovezao ispred groblja, otišao do grobnice i tamo proveo 15-ak minuta. 

Jedino čudnije od posjeta grobnici bio je odabir njihovih outfita. Glumac i djevojka odlučili su se za identičan outfit - crne kožne hlače, kožnu jaknu, bijelu majicu i crne čizme.  

Ovo je prvi put da je glumac viđen s djevojkom za koju se šuška da je u vezi. Nicolas se prošle godine vjenčao s vizažisticom Erikom Koike, a brak je poništio nakon samo četiri dana.

Cage je poznat kao strastveni kolekcionar čudnovatih predmeta. Tako je navedenu grobnicu kupio još 2010. godine, a na njoj je na latinskom jeziku ispisano "Omnia Ab Uno" što u prijevodu znači "Sve iz jednoga". Na tu je ideju došao nakon snimanja filma 'Nacionalno blago' jer je tada postao opsjednut proučavanjem povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sa slavom dolaze i korekcije

Jedne su od najvećih balkanskih zvijezda današnjice, a biste li ih prepoznali da ste ih vidjeli prije nekoliko godina?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba