Ostalo

Stravična nesreća na setu serije 'Batwoman': Mlada asistentica ostala paralizirana od struka na dolje

Dramska serija Warner Bros TV-a trenutno se snima u Kanadi, a 30-godišnja asistentica Amanda Smith našla se u krivo vrijeme na krivom mjestu.

Tabloid.hr
17.03.2020 11:25

Asistentica producenta koja radi na seriji "Batwoman" ostala je paralizirana od struka na niže nakon stravičnenesreće na setu.

Dramska serija Warner Bros TV-a trenutno se snima u Kanadi, a 30-godišnja asistentica Amanda Smith našla se u krivo vrijeme na krivom mjestu.

Naime, 11. ožujka Amanda je radila ispod Georgia viadukta u Vancouveru kada joj je na glavu pao dio dizalice, navodi se na stranici GoFoundMe koja je kreirana za sakupljanje novaca za Amandu.

Amanda je pretrpjela teške ozljede kralježnice, uključujući puknuće kralježaka te je hitno prevezena u bolnicu na operaciju, a nije reagirala, jer od buke od automobila nije čula da se nešto događa.

"Nažalost, s ovom vrstom operacije, ne postoji način da se sazna je li ona bila uspješna dok se pacijentica ne podvrgne terapiji. Trenutno je paralizirana i ne osjeća ništa od struka prema dolje", stoji na spomenutoj stranici.

Amandina obitelj i prijatelji nadaju se da će s vremenom i kvalitetnom rehabilitacijom Amanda ipak jednog dana vratiti osjećaj u nogama.

Inače, dotična je u Vancouveru poznata i kao uspješna komičarka. "Amanda neće moći raditi u doglednoj budućnosti te joj je potrebna naša pomoć. Ne želimo da se ona u ovim teškim vremenima brine oko financija", poručili su njezini kolege i prijatelji u kampanji. I produkcijskitim serije ponudio je svoju pomoć po tom pitanju

Nesreću su potvrdili i iz Warner Brosa te članici svoje ekipe poručili kako joj žele brz oporavak. Također, naglasili su kako rade na tome da pruže sve potrebne podatke za istragu te kako nastavljaju raditi na što većoj zaštiti zdravlja i sigurnosti svih svojih djelatnika.

Nesreća se dogodila samo dva dana prije prestanka snimanja serije zbog straha od koronavirusa.

Riječ je o seriji koja se doista nestrpljivo iščekuje i u kojoj glavnu ulogu ima australska glumica Ruby Rose poznata po ulogama u seriji Orange is the New Black te filmovima xXx: Return of Xander Cage, John Wick: Chapter 2 i The Meg.