Ostalo

Sve snimila susjedova kamera: Procurile fotografije i dramatična snimka pucnjave na Gaginog šetača pasa

Dvojica još uvijek nepoznatih napadača su u srijedu navečer u Los Angelesu ispalili četiri metka u prsa šetača pasa Lady Gage i ukrali njezine francuske buldoge.

Tabloid.hr
26.02.2021 12:00

Hollywood je prošlog četvrtka svjedočio zaista bizarnom zločinu.

Naime, dvojica još uvijek nepoznatih napadača su u srijedu navečer u Los Angelesu ispalili četiri metka u prsa šetača pasa Lady Gage i ukrali njezine francuske buldoge.

Ryan Fischer pse je šetao po Zapadnom Hollywoodu oko deset navečer prema lokalnom vremenu, a upucan je ispred svog doma. Dok su bolničari došli po njega, jedva je disao te je u bolnicu prevezen u kritičnom stanju.

Lady Gaga psi

(FOTO: www.profimedia.hr)

Policija je pronašla jednog Gaginog psa, Miss Asiju , koji je uspio pobjeći napadačima, dok preostalim dvoje nema traga.

Izvori bliski pjevačici ističu kako je šokirana te je navodno spremna platiti pola milijuna dolara otmičarima da joj vrate preostale pse, Gustava i Kojija . Pjevačica se trenutno nalazi u susjednoj Italiji.

Lady Gaga psi

(FOTO: www.profimedia.hr)

Policija je napadače opisala kao dvojicu Afroamerikanaca sa šiltericama koji su vozili bijeli BMW, a ne zna se još jesu li znali čiji su psi. Ova pasmina je "na cijeni" pa postoji velika mogućnost da su oteti i radi preprodaje.

A dok se još ne zna sudbina nesretnih ljubimaca, u javnost su procurile fotografije pucnjave te općenito s mjesta nesreće koje lede krv u žilama. Pjevačica se još uvijek nije oglasila u vezi tragičnog događaja...