Ostalo

Tvrdi da ne može naći dečka jer je prelijepa: Ni u snu ne možete zamisliti kako je izgledala prije

Iako je ovakvih priča za "pet minuta slave" puno, Celine Centino privukla je veliku pažnju svojim izgledom i tvrdnjama.

Tabloid.hr
08.07.2021 16:30

Radi se o 26-ogodišnjoj Instagram senzaciji iz Švicarske koja zasad ima više od pola milijuna obožavatelja na Instagramu, a prema vlastitom priznanju, u sebe je dosad uložila oko 170 tisuća kuna.

Sad tvrdi da je slobodna već sedam godina i to zato što je prelijepa. "Budem vani s prijateljima, muškarci me gledaju kao da bi me pojeli, no kad im se osmjehnem natrag da ih ohrabrim, oni mi nikad ne priđu", požalila se za britanski The Sun.

"U početku su uvijek pomalo sramežljivi i plašljivi, ali kad počnemo razgovarati i kad vide da sam ok, malo se opuste. Slatko mi je to. Dečki uvijek kažu da imam snažnu auru i da kad uđem u sobu, mogu osjetiti moju prisutnost i bez da me vide", objašnjava dalje dotična koja je tijelo, osim plastikom, ukrasila i brojnim tetovažama.

"Ponekad ako sam u klubu i ako je puno alkohola u pitanju, priđu mi i počnu čavrljati sa mnom, ali uglavnom su toliko pijani da se ni ne obazirem na njih."

Bujna plavuša kaže da nema svoj tip muškarca, ali je poželjno da je viši od nje i da je zna nasmijati. "Osobnost mi je puno važnija od izgleda", zaključila je.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Celine je u središte svjetske pozornosti došla kada je pokazala kako je izgledala prije operacija i malo tko je mogao vjerovati da je to ona. Kaže da se osjećala jako ružno te se nije osjećala dobro u svom tijelu, a k tome je bila zlostavljana od strane vršnjaka. Grudi je povećala dosad tri puta, a svakih nekoliko mjeseci ide na zahvate na licu.