Ostalo

VIDEO 'Propast derišta': Najpopularnija tiktokerica gubi milijune obožavatelja zbog ponižavanja kuhara na...

Video imati gotovo 100 tisuća lajkova i jednako toliko negativnih komentara, a mnogi komentiraju kako je ovo kraj TikTok derišta., sestara Charli i Dixie D'Amelio.

Tabloid.hr
20.11.2020 12:30

Charli D'Amelio najpopularnija je tiktokerica na svijetu. Barem je to bila do prije nekoliko dana.

Ipak, zbog jedne snimke postala je u trenu najomraženija te gubi pratitelje brzinom svjetlosti. U samo nekoliko dana od objave sporne YouTube snimke, izgubila je oko dva milijuna obožavatelja. Po satu sada gubi oko 14 tisuća obožavatelja.

Na spornoj snimci Charli je na večeri ugostila poznatog YouTubera Jamesa Charlesa , a tada se požalila kako nije zadovoljna što 100 milijuna pratitelja na TikToku nije uspjela prikupiti u manje od godinu dana. Na večeri su s njima bili i njezina sestra Dixie te roditelji.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ono što je zgrozilo gledatelje i zbog čega je Charli postala omražena bilo je ponašanje prema kuharu Aaronu Mayu . Naime, kad je za stol donio jedno od jela, njezina sestra Dixie užasnula se kada je u njemu pronašla puža.

Prvo je za stolom radila zvukove povraćanja, a onda je zaista povratila. Njezin joj je otac rekao da previše dramatizira, a ona je nastavila ponižavati kuhara koji joj je objašnjavao da se radi o specijalitetu.

Charli je zatim poručila šefu da neće jesti ništa što je napravio i da želi da joj pripremi nuggetse.

Video imati gotovo 100 tisuća lajkova i jednako toliko negativnih komentara, a mnogi komentiraju kako je ovo kraj TikTok derišta. Charli se još uvijek nije oglasila u vezi svega, no oglasila se Dixie.

"Ne bih htjela da me se smatra razmaženom, pogotovo zbog isječkaod 15 sekundi koji je izvađen iz konteksta.U osnovi, taj isječak, koji nije ni bio u originalnom videu, sastoji se od toga memoj tim i kuhar Aaron May pokušavaju uvjeriti da probam puža, znajući da ću tako reagirati.Volim tog kuhara i nikad ga ne bih uvrijedila na bilo koji način", poručila je, no šteta je već učinjena.