Ostalo

Zbog ove fotografije i jednog detalja svi misle da ovo nije Melania: Pa tko je onda žena pored Trumpa?!

O Melaniji se već godinama piše da koristi svoju dvojnicu, a nedavne fotografije iz Trumpovog privatnog zrakoplova ponovno su pokrenule takve glasine.

Tabloid.hr
27.10.2020 15:30

Američki predsjednički izbori uskoro će doći do točke usijanja, a svakodnevno se secira svaki korak i potez aktualnog predsjednika i njegovog rivala.

Radi se, naravno, o Donaldu Trumpu i demokratu Joeju Bidenu , no Trump je posebno zanimljiv javnosti, među ostalim, i zbog svoje osebujne supruge Melanije .

Melania Trump

(FOTO: www.profimedia.hr)

Bivša slovenska manekenka od prvog je dana na udaru kritika zbog doslovno svake sitnice, a sada je to zbog činjenice da po nekima bojkotira predizbornu kampanju svog 25 godina starijeg supruga.

Naime, Melania zna otkazati svoje dolaske na predizborne skupove, ne daje intervjue, ne piše kolumne niti išta slično, a javnost i stručnjaci nemaju milosti niti zbog činjenice da je nedavno bila zaražena koronavirusom, kao i njezin 14-godišnji sin Barron . Oni vide samo jedno - prva dama nije zainteresirana za pobjedu svog supruga!

Kad naglasimo kako je Melania Slovenka, bivši model, žena koja nije odrasla u američkim visokim krugovima te žena "ledenog izraza lica" koju mnogi smatraju sponzorušom, ovakvi zaključci ne čude.

O Melaniji se kroz godine pisalo još nešto vrlo zanimljivo, a to je da koristi dvojnicu, a nedavne fotografije iz Trumpovog privatnog zrakoplova ponovno su pokrenule takve glasine.

Melania i Donald Trump

(FOTO: www.profimedia.hr)

Naime, javnost je uvjerena kako je tada u zrakoplovu bila upravodvojnica, jer se Melania nikada nije tako veselo i široko nasmijala. I da, dobro ste pročitali. Pitate se što prava supruga radi za to vrijeme? Navodno leži i odmara kod kuće.

Ipak, tu su uskočili stručnjaci sa svojim tezama. Oni tvrde kako zvijezde koje inače nemaju previše ekspresija lica, tj. ne smiju se često, mogu se doimati neprepoznatljivo kada se nasmiju nakon dugo vremena. Uzrok tome je podizanje jagodica lica i zatezanje kože.

Melania i Donald Trump

(FOTO: www.profimedia.hr)

Drugim riječima, stručnjaci ističu kako se koža lica drugačije ponaša kod ljudi koji se manje ili gotovo nikad ne smiju te kako je to slučaj i s Melanijom.

Pogledajte fotografije i prosudite sami.