Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
prestrašila se

Zvijezda "Pune kuće" u drami: zvala policiju zbog zaručnikovih prijetnji

Jodie Sweetin, koja se proslavila ulogom srednje kćeri u obitelji Tanner, Stephanie, imala je problema s drogom. Sada je dobro, no probleme joj sada zadaje, sada već bivši dečko

Image
Foto: John Milne/SilverHub/REX/Shutterstock
Tabloid.hr/ 27.3.2017. u 15:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumica Jodie Sweetin najpoznatija je po ulozi Stephanie Tanner u seriji 'Puna kuća'. Počela je glumiti srednju sestru Tanner sa pet godina, a deset godina poslije već je bila alkoholičarka. Ubrzo se navukla na kokain, a probala je i sve ostale vrste droga do kojih je uspjela doći. Ipak, Jodie je promijenila život. 

Danas je ova 34-godišnja bivša ovisnica potpuno druga osoba, uspjela je savladati svoje ovisnosti i vratila se glumi u remakeu serije koja ju je i proslavila, 'Punija kuća'. 

Sada je ponovno došla u središte zanimanja jer je stranica TMZ dobila snimku njezina poziva u pomoć i to zato što se bojala da će joj se, sada već bivši zaručnik ubiti.

Jodie je zvala 911 i rekla kako se boji da će Justin Hodak ubiti jer je nakon velike svađe u kojoj su prekinuli, prijetio da će se ubiti i potom izletio iz kuće. Dodala je i da ju je strah jer Justin ima pištolj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Policija je stigla u njezinu kuću i kada su provjerili Justina, ispalo je da kažnjavan ranije i da zbog toga ne smije imati pištolj. Kada se Justin vratio kući dočekala ga je policija i priveli su ga. Platio je jamčevinu i izišao, no nije htio komentirati slučaj. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
uložila 170 tisuća kuna

Tvrdi da ne može naći dečka jer je prelijepa: Ni u snu ne možete zamisliti kako je izgledala prije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba