Ostalo

Adnan Prohić: Gledatelji ne vjeruju da Ana i ja nismo par kao Eva i Borna

Serija Horvatovi" završila je s prikazivanjem, a ono najneizvjesnije pitanje koje se protezalo kroz svih 70 nastavaka je hoće li Eva i Borna biti zajedno.

Press
13.01.2016 15:21

I upravo je to pitanje ostalo neriješeno. Naime, Borna je razočaran Evinom hladnokrvnošću odlučio otputovati u London, a ona je požalila što mu nije rekla da ga voli. Povodom kraja serije razgovarali smo s Adnanom Prohićem koji je igrao Bornu!

- Bilo mi je iznimno zabavno i ugodno raditi na seriji, pogotovo jer je ovo moj prvi veliki projekt. Svi kolege, naročito oni stariji, poput Gorana, Bojane, Ljube... bili su mi od velike pomoći i od njih se moglo jako puno naučiti – kaže Adnan. Iako je snimanje serije završeno prije Božića, 25-godišnji glumac kaže da se još uvijek navikava da ne mora ići na set.

- Na početku je bilo teško naviknuti se na radni tempo, rano ustajanje i snimanje po cijele dane, ali sad se teško od toga odviknuti. S cijelom ekipom sam se zbližio, Goran i ja se zezamo da je on meni drugi tata, a ja njemu drugi sin – kaže Adnan.

Posebno hvali svoje mlađe kolege, Jana Begovića i Adriana Hojsaka, koji su igrali njegovu braću Branimira i Krešu.

- Oni su jako talentirana djeca, to je gotovo nevjerojatno. Jan će biti veliki glumac samo ako se bude htio time baviti. Adrian je još pravo dijete, ali kada bi mu lijepo objasnili što treba raditi, vrhunski je glumio. Vjerujem da će biti jako uspješni – pun je riječi pohvale Adnan.

Borna i Eva, Horvatovi

Kroz osam mjeseci snimanja skupilo se puno zanimljivih scena, a kao jednu od najtežih Adnan izdvaja onu kada je Borna Evi priznao da je voli.

- Morao sam pokazati sve emocije i to tako da sam sjedio na njezinom krevetu uvjeren da pričam s Evom, mada je umjesto nje u krevetu ležao Draško. Borna je tada rekao sve što osjeća i zbilja sam tu scenu morao dobro sam sa sobom razraditi, ali na kraju sam bio jako zadovoljan – kaže glumac koji je s Anom Ledenko , koja je igrala Evu, postao blizak prijatelj.

- Često ne možemo ljudima objasniti da smo par samo u seriji. Ana je super osoba, prava je prijateljica i bilo je s njom super raditi, a sada uživamo u prijateljskom druženju – otkrio je Adnan .