Play ponuda
Play ponuda
Lažima do slave

Bornin bend Zemljotres izazvao skandal na press konferenciji

Iako se Zemljotres nalazio među bendovima koji nisu dobili priliku predstaviti se novinarima na press konferenciji, to su itekako uspjeli zahvaljujući Grginoj inicijativi.

Press/ 30.12.2015. u 14:08
Play ponuda

Naime, Grga se predstavio kao organizator i bendu, koji je bio idući na redu za konferenciju, rekao da se ona odgađa za sat vremena. Ogorčeni čekanjem, Pali anđeli su odlučili odbaciti priliku za promociju.

Grga je potom cijelom Zemljotresu dao majice Palih anđela u kojima su ušli na pressicu. Kada su ih novinari upitali kako bi definirali glazbu Palih anđela, skinuli su njihove majice i otkrili da su oni zapravo Zemljotres. Ipak, nije sve išlo tako glatko jer su se novinari pobunili i počeli odlaziti, na što je Grga naredio svojoj djevojci Tini da pokaže grudi kako bi ih zadržala. Kada ga je ona ošamarila, novinari željni dobre priče pohrlili su natrag na mjesta.

Shvativši kakvu priču zapravo žele, Grga je izjavio da su „siročad i žrtve tranzicije koje život nije mazio“. Šonjo se nadovezao nazvavši Tinu „prljavom nimfomankom“, a ona mu je uzvratila da on snifa ljepilo od svoje pete godine. Grga je za Bornu rekao da je spavao sa svojom sestrom nakon čega ga je ovaj ošamario, a Grga je sam za sebe rekao da je „homoseksualni homofob, nekadašnji ovisnik o seksu i mrzitelj žena“. To je u potpunosti izludjelo Tinu koja ga je ponovno počela udarati pa su morali intervenirati zaštitari koji su cijeli bend izbacili s pressice.

Kako će se ovaj skandal odraziti na bend i koji je opseg posljedica, saznajte u idućim epizodama „Horvatovih“ ponedjeljkom i utorkom u 21:15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nova serija

Ne propustite prvu epizodu Horvatovih!

Play ponuda

Više s weba