Play ponuda
Play ponuda
Veliki ljubavni preokret

Franjo priznao Borni da on i Eva nisu biološki povezani

Nakon što je Franjo uspio uvjeriti Bornu u „obiteljsku tajnu“ da su on i Eva brat i sestra, oboje su bili nesretni što su morali prekinuti svoju kratku vezu.

Press/ 17.12.2015. u 12:45
Play ponuda

Franjo je Borni ispričao svoju avanturu s fatalnom Nizozemkom, s kojom je prekinuo sve odnose jer nije razumio jezik. Kada mu je Borna dobacio da barem nisu bili brat i sestra, stric mu je otkrio da je cijela farsa s biološkom povezanosti bila laž. Tvrdio je da je bio prisiljen na tako okrutan čin jer mu je brat, odnosno Bornin otac, bio u infarktnom stanju.

Prethodno je Eva poručila Borni da će odustati od njega ukoliko joj se ne pridruži u autobusu za Opatiju. Čuvši radosnu vijest, on se odmah uputio na kolodvor, no nije imao sreće. Kada je tamo stigao, Evin je bus već krenuo prema destinaciji. Iako je ona bila uvjerena da će se Borna pojaviti te ga je nervozno čekala do zadnje minute, vrijeme nije bilo na njegovoj strani. Trčao je za autobusom i pokušao zadobiti njezinu pozornost mahanjem, ali ga potresena Eva nije vidjela.

Kako će se cijela situacija rasplesti, saznajte u novim epizodama „Horvatovih“ ponedjeljkom i utorkom u 21:15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
U novom tjednu ne propustite

Fedoru se sve više i više sviđa Lila

Play ponuda

Više s weba