Play ponuda
Play ponuda
JABUKA NE PADA DALEKO OD STABLA

Horvatovi i Hohnjeci pokušavaju riješiti test o političkoj povijesti

​Grgi i Borni stalno se prigovara oko loših ocjena u školi, međutim niti Fedor, Štef,a ponajmanje Franjo nisu briljirali u svoje vrijeme.

Press/ 20.12.2015. u 13:11
Play ponuda

Stoga, Lila i Nikolina im daju testove kako bi vidjele tko je u pravu – mora li pomladak više zapeti, ili će završiti kao njihovi očevi, s minimalno poznavanja povijesti.

Borna je mislima s Evom -  razmišlja kako je već stigla u Opatiju, te se boji da će je sada zauvijek izgubiti. Grga  također nema koncentracije, pa su mu od testa zanimljivije muhe i nije mu jasno kako mogu sletjeti na strop.

Franjo ne zna najvažnije datume u hrvatskoj povijesti – razmišlja kako se to mijenja svake godine i da ih nikako ne može zapamtiti. U međuvremenu, Fedor i Štef pribjegavaju prepisivanju, no prema onome kako su odgovorili zasigurno neće dobiti bodove. Štef uvjerava kuma da je treći ogranak trodiobe vlasti policijska vlast, a Fedor mu vjeruje, te ga nastavlja tražiti druge odgovore.

Štef se brine da će njegov sin riješiti ispit bolje od njega, pa ide „na blef“ i zaokružuje nasumično. Čak je zamolio Lilu da mu pomogne, a priliku je uočio i Fedor. Pozvao je Nikolinu i obećao joj večeru u kineskom restoranu, disko i „ izvršavanje bračnih obaveza“. No, njegova žena se ne da ucijeniti seksom, stoga završava test i kupi papire od, ne baš zadovoljnih ispitanika.

Kakvi rezultati čekaju Hohnjece i Horvatove gledajte sutra u 20 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nova serija na RTL-u

Spačke iz doma Horvatovih: nepresušan izvor zezancije

Play ponuda

Više s weba