Ostalo

Hospitalizirani jer su tajili da ih boli

U šokantnoj prvoj priči pete epizode dr. Marija Sarać i glavna sestra Zdenka Dedić zaprimaju djevojku koju je majka dovela protiv njezine volje. Majka tvrdi da kći trpi izuzetno jake grčeve u trbuhu, samo to ne želi priznati. U KBC stiže i biciklist ozlijeđen u naletu automobila. Dok on pri pregledu govori da ga ništa ne boli, njegova gospođa neprestano ponavlja da ga ipak sve boli. Čini se da ona zna više o suprugovim ozljedama od njega samoga.

RTL
24.03.2017 11:40

Blijedu i izrazito slabu Lorenu Kovačević u KBC protiv njezine volje dovodi majka Mirna . Majka tvrdi da kći trpi izuzetno jake grčeve u trbuhu samo to ne želi priznati i da ni sad ne bi došle da Lorenu nije našla sklupčanu u kupaonici. Za to vrijeme u kliniku dolazi stariji gospodin Zlatko Oreški , kojeg je udario automobil dok je vozio bicikl. Za vrijeme pregleda, dok on govori kako ga sve po malo boli, ali da je to sve od starosti, njegova supruga Greta neprestano ponavlja da ga bole i leđa i vrat, da ga sve boli te kao da želi uvjeriti liječnike u ozbiljnost ozljede. Postaje jasno da ona njegov pad želi iskoristiti kako bi im osiguranje platilo odštetu. Dok čekaju rezultate pretraga, Mirna saznaje da svojom neprestanom brigom i nutkanjem samo guši i čini još više nesretnom osjetljivu Lorenu .

Dolaskom nalaza i daljnjim pregledavanjem u oba slučaja dolazi do šokantne istine, Zlatko obavezno mora biti hospitaliziran, a Lorena mora na hitnu operaciju. Kako je obojetvrdoglavost skoro stajala života, pogledajte u večerašnjoj epizodi serijala KBC u 19:15 na RTL-u!