Ostalo

Porod na hitnom prijemu!

U dramatičnoj drugoj priči sedme epizode medicinski tim KBC-a je u visokoj pripravnosti, javljeno im je kako je zbog urušavanja balkona ozlijeđeno više ljudi. Dr. Katarina Pavlović, glavna sestra Draženka Hajdinac i sestra Petra Bosančić zaprimaju jednog po jednog unesrećenog i odmah svakog obrađuju prema potrebi. Zadnja na hitni prijem stiže pacijentica u devetom mjesecu trudnoće.

Press
28.03.2017 17:38

Tri osobe su ozlijeđene zbog urušavanja balkona. Hitna medicinska ekipa jednog po jednog ozlijeđenog doprema u KBC. Prva stiže Paola Duvnjak sa Schanzovim ovratnikom i dok liječnica pitanjima i pregledom pokušava doznati pacijentičino stanje te što se točno dogodilo, ona neprestano pita gdje je Mislav. Pri kraju pregleda doznajemo kako ju je s balkona gurnula Ana. Na pitanje tko je ona odgovara: Ana je supruga mog dečka." Sljedeći u kliniku stiže uzrujani Mislav Fotez s ozljedom ramena. On pak priča kako ga je u njegovu stanu dočekala polugola asistentica Paola sa šampanjcem u ruci. Odmah za njim je stigla i njegova supruga Ana i dok su se svi svađali dospjeli su na balkon i propali. Zadnja na hitni prijem stiže Ana u visokom stupnju trudnoće. Hitnim ginekološkim pregledom utvrđeno da je već otvorena te da je porod započeo.

Zbog čega je rotkinja Ana morala na hitnu operaciju te jesu li Paola i Mislav u romantičnoj vezi pogledajte večeras u dramatičnoj epizodi serijala KBC u 19:15 na RTL-u!