Ostalo

Šake pune krvi

U žestokoj prvoj priči četvrte epizode u smjenu dr. Marije Sarać i glavne sestre Nine Marić dolazi vidno uzrujan muškarac s krvavom rukom kojeg pitanja medicinskog osoblja samo još više razulare. U isto vrijeme u KBC dolazi tročlana obitelj s raznim krvavim i natučenim ozljedama te za nekoliko minuta postane jasno da su ozljede svih aktera nastale u isto vrijeme i na istom mjestu.

Press
23.03.2017 11:47

Uzrujan, nestrpljiv i agresivan Matko Barić dolazi u KBC zbog ozlijeđene šake tvrdeći da je ruku ozlijedio uslijed pada s bicikla. Nakon što mu glavna sestra Marić očisti ranu ispostavi se da ispod silne krvi zapravo nema nikakve rane. Upitan o tome čija je to krv, Matko se razljuti na osoblje i želi napustiti kliniku. No u čekaonici nailazi na Darka Šmita i istog trena započinje fizički i verbalni sukob, iz kojeg postane jasno da Matko želi šogoru naplatiti sve masnice koje na licu i tijelu ima njegova sestra Veronika . Nesretna žena pak tvrdi da su joj modrice po licu i rebrima od ljestvi na koje je pala dok je ličila strop dnevne sobe, no nakon što padne u nesvijest postane jasno da je ona ta kojoj je najpotrebnija hitna medicinska pomoć.

Je li ovdje uistinu riječ o obiteljskom nasilju te zašto bi bilo dobro potražiti medicinsku pomoć i provjeriti je li sve u redu svaki put kad kolabiramo ili padnemo u nesvijest, pogledajte u večerašnjoj epizodi serijala KBC u 19:15 na RTL-u!