Ostalo

Šlagiranje bez šlaga

U zabrinjavajućoj prvoj priči osme epizode u noćnu smjenu dr. Marije Sarać, glavne sestre Vere Škec i sestre na prijemu Sonje Begić stiže dobro raspoložena djevojka u pratnji dva mladića. Zabrinuti momci su je doveli na pregled u kliniku jer je u klubu izgubila svijest i pala. Iz njezinog ponašanja odmah je jasno da je potpuno omamljena nekim opasnim opijatom.

Press
29.03.2017 12:25

Nakon cijelonoćnog partijanja u klubu u bolnicu dolazi vidno drogirana Leona Dedić u pratnji dečka Marka Hrena i brata mu Mihaela . Iz Leonina ponašanja jasno je da nije pri sebi i liječnica odmah traži uzimanje uzorka urina da bi bila sigurna kako reagirati u slučaju da mladoj djevojci opet pozli i zdravstveno joj se stanje pogorša. Prilikom razodijevanja, djevojci iz jakne ispada patrona s dušikovim oksidomkoja se koristi u ugostiteljstvu za pravljenje šlaga, a može se nabaviti u svakoj trgovini s prehrambenim artiklima. Kako glavna primjena i sastav te patrone nisu predviđeni za izravno konzumiranje i unošenje u ljudski organizam, liječnica jeizrazito zabrinuta za stanje mlade djevojke jer je nemoguće predvidjeti kako će koje tijeloreagirati na unesen plin. Ubrzo u hodniku klinike kolabira i Mihael, te postaje jasno kako je i on nešto uzeo, te da sve što je radio s Leonom nije rekao bratu Marku.

Što su svekonzumirali nepromišljeni mladi ljudii što se zapravo dogodilo u klubu pogledajte u večerašnjoj epizodi KBC serijala u 19:15 na RTL-u!