Ostalo

Spaljeni mladići i pretučena prostitutka

U dramatičnoj drugoj priči četvrte epizode sami u smjenu dr. Natalije Đurić, glavne sestre Anite Časni i sestre na prijemu Marije Pavlek stižu dvojica mladića s opeklinama prvog i drugog stupnja. Nikom nije jasno kako je mladić s toliko opečenim rukama uopće mogao držati volan, a kamoli dovesti ih iz šume, gdje tvrde da su zadobili opekline. Dok medicinsko osoblje sanira ozljede mladića, u KBC u pratnji policajca stiže prostitutka raskrvarene usnice.

Press
23.03.2017 18:15

Ivan Rožić i Stipe Mamić sami su se dovezli u KBC velikim SUV vozilom, kojim je nekako uspio upravljati Ivan. Njegovi dlanovi potpuno su opečeni i liječničko osoblje ubrzo shvaća da je to uspio samo zbog povećane količine adrenalina u krvi izazvane proživljenim šokom. Stipe je u puno gorem stanju, pa nije bio u mogućnosti voziti, opečen je po većoj površini tijela i zbog vidljive čađi u usnoj šupljini obavezno mora na bronhoskopiju. Ivan objašnjava medicinskom osoblju da su bili na kampiranju u šumi, ali čini se da je nekako i sam nesiguran u to što priča.

U KBC dolazi zabrinuta Stipina djevojka Zrinka Uroić, koja će zabrinutost ubrzo zamijeniti gađenjem i ljutnjom, naime u kliniku u pratnji policajca stiže raskrvarena prostitutka Lina , koja prepoznaje vozilo kojim su se dovezli mladići, a sjeća im se i imena.

Zbog čega problematični momci nisu pozvali vozilo hitne pomoći, gdje su zapravo bili, kako su zadobili opekline i zašto su ozlijedili prostitutku, pogledajte u večerašnjoj epizodi serijala KBC u 19:15 na RTL-u!