Ostalo

Tučnjava i porod na hitnom prijemu!

U dramatičnoj drugoj priči druge epizode dr. Marina Kralj i glavna sestra Anita Časni zaprimaju Martinu Vagner, koja je u poodmakloj trudnoći i žali se na izrazite bolove i grčeve u donjem dijelu trbuha. Pregled pacijentice cijelom će medicinskom timu dodatno zakomplicirati dolazak misterioznog mladića s porezotinom na ruci.

Press
21.03.2017 16:01

Nikola Vagner u KBC dovodi suprugu Martinu , koja je u osmom mjesecu trudnoće i zadnjih nekoliko dana trpi strašne bolove u donjem dijelu trbuha. Zbog straha od prijevremenog poroda, par je pohitao u KBC po stručnu pomoć i mišljenje doktora. Dok Martinu pripremaju za pregled, u kliniku ulazi Ivan Modrić s povećom porezotinom na ruci. Ljubomorni Nikola uhvati Ivanov pogled iz kojeg odmah zaključi da se taj mladić i njegova supruga dobro poznaju te ga krene napadati.

Može li osoblje hitnog prijema obaviti sve potrebno u slučaju da ginekološki tim klinike nije dostupan i je li prijevremeni porod opasan po bebino zdravlje, pogledajte večeras u drugoj napetoj priči druge epizode serijala KBC u 19:15 na RTL-u!