Play ponuda
Play ponuda
Opuštanje za kraj tjedna

Aktivan petak uz 'Kolo sreće': Saznat ćete tko je najjači čovjek na svijetu!

Dvije dame se neće naći u zavidnoj poziciji kada pokušaju jedinog muškog kandidata nadmašiti u znanju o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu

Image
Foto: RTL
RTL/ 5.6.2015. u 15:13
Play ponuda

Kandidati današnjeg '' Kola sreće'' su Bernard, Kristina i Sandra. Sandra se na kviz prijavila kako bi pobjegla od svakodnevice i pokušala zaraditi koju kunu, a Kristina iz zabave. Bernard oduvijek voli kvizove, enigmatike i šah tako da će biti opasna konkurencija curama

Image
Foto: RTL
Image
RTL


U prvoj brzoj igri naši će natjecatelji pogađati geslo Olimpijskih igara. Jedno od najpoznatijih gesla ''Važno je sudjelovati'' u našem kvizu baš i ne vrijedi, jer je svim kandidatima u cilju osvojiti barem nešto novca.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Iako je današnja tema vezana za sve sportove najviše će biti riječi o nogometu, za koji mnogi smatraju da je najvažnija sporedna stvar na svijetu. Osim važnih utakmica saznat ćete brojne znamenitosti, događaje i naravno derbije.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Jeste li znali da je prva velika utakmica između Dinama i Hajduk odigrana 1946. godine? Koliko su utakmica od tada odigrali i imaju li naši natjecatelji koju utakmicu u svojim nogama saznajte večeras od 20 sati i 10 minuta na RTL Televiziji!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
svi su pjevali!

Pogledajte poznato lice RTL Televizije u večerašnjem 'Kolu sreće'

Play ponuda

Više s weba