Play ponuda
Play ponuda
slavimo!

'Kolo sreće' zavrtilo sve već sto puta, pa došlo je vrijeme za odmor

''Kolo sreće'' se zavrtilo već stotinu puta, a nakon što su vrijednim i spretnim natjecateljima pomogli u lovu a slova, naš voditeljski duo, Boris Mirković i Iva Jerković, odlaze na zasluženi ljetni odmor.

Image
Foto: RTL
RTL/ 10.6.2015. u 19:53
Play ponuda

Boris Mirković ljeto će provesti odmarajući na moru i puneći baterije za novu sezonu. ''Moram se malo odmoriti od onog ''klik, klik, klik'' zvuka okretanja kola'', kazao je kroz smijeh Boris Mirković. ''Sjest ću na motor i odvesti se na Vis. Uživancija'', dodao je popularni voditelj Kola sreće.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Ljepša polovica popularnog kviza, Iva Jerković, će također ljeto provesti na obali. ''Prvo me čeka odmor u krugu obitelji, a zatim ću nekamo s društvom. Još nemamo plan, dogovorimo se uvijek nekako u zadnji tren. Iako mi snimanja Kola sreće nisu teško padala, naradili smo se i veselim se odmoru. Bilo je sjajno i nekako mi je sve to brzo prošlo'', rekla je Iva. ''Tijekom snimanja nisam često gledala kviz, pa se veselim što ću sada konačno imati priliku tjedan dana u komadu studiozno, u miru i od početka do kraja pogledati kako sve to izgleda s druge strane kamere'', dodala je.

Image
Foto: RTL
Image
RTL


Iako se naše zvijezde odmaraju i pripremaju za drugu uzbudljivu sezonu, lov na slova i dalje traje! Ne propustite omiljenu večernju razonodu, svakoga dana od ponedjeljka od petka u 20 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
Image
RTL
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Opuštanje za kraj tjedna

Aktivan petak uz 'Kolo sreće': Saznat ćete tko je najjači čovjek na svijetu!

Play ponuda

Više s weba