Ostalo

Pogledajte poznato lice RTL Televizije u večerašnjem 'Kolu sreće'

Današnje 'Kolo sreće' igra čak šest natjecatelja. Dvije mame i kćeri te cura i dečko pokušat će što brže i točnije odgovoriti na sve pogađalice!

RTL
09.06.2015 18:23

Večeras se ''Kolo sreće'' igra u paravima, među kojima je i jedno dobro nam poznato lice. Duška i Ivona su mama i kći koje u slobodno vrijeme kuhaju, a sa zarađenim novcima željele bi otići na putovanje. Dušku smo gledali u RTL-ovom kulinarskom showu 3,2,1 Kuhaj! , pa nam je ova izvrsna kuharica otkrila jedan tajni recept. Gordana i Sara također su mama i kći koje dolaze iz Zagreba. Za njih navija cijela obitelj, pa čak i pas! Zadnji par su cura i dečko - Stjepan i Lucija koji su nam priznali da su pomalo neobični. Stjepan je nagovorio svoju dragu da se prijavi na naš kviz.

Kolo sreće natjecatelji


Tema večerašnje emisije je doba mladosti . To je odmah potaknulo publiku da otpjeva dobru staru pjesmu Prljavaca ''Sve je lako kad si mlad''. Od kategorija su se izmjenjivale osoba, događaj, stih te prije i poslije, a naši su kandidati vrtjeli kolo i pokušali zaraditi što veći novčani iznos.

Iva Jerković

Tko je u tome bio najbolji provjerite večeras od 20 sati na RTL Televiziji!