Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ČESTITKE

Anita Martinović slavi rođendan! Njezina priča započela je u 'Gospodinu Savršenom', a nastavila se u 'Ljubav je na selu'

RTL-ova voditeljica slavi 39. rođendan, a povodom toga prisjetili smo se njezinog televizijskog puta

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 24.1.2023. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bila je natjecateljica druge sezone showa 'Gospodin Savršeni' gdje se borila za srce Sisčanina Mije, a njih dvoje pronašli su zajednički jezik - onaj prijateljski. Te 2019. godine Aniti Martinović život se svakako promijenio jer je nakon sudjelovanja u RTL-ovom projektu dobila priliku isprobati nešto novo. Naime, dvije godine kasnije ona je voditeljsko lice jedne od najpopularnijih emisija u Hrvata - 'Ljubav je na selu'. Značajan novitet dočekao je gledatelje 13. sezone, u liku i djelu Anite Martinović. Slavonku koja dolazi iz mjesta Gundinci u okolici Slavonskog Broda dočekao je nimalo lagan zadatak  -  trebala je osvojiti publiku pred malim ekranima kako je to već 12 sezona polazilo za rukom voditeljici Marijini Batinić. No, u tome je uspjela već u nekoliko epizoda i zbog svoje simpatičnosti i jednostavnosti osvojila gledatelje. U intervju za RTL.hr tada se osvrnula i što je upamtila iz svoje prve sezone.

"Jedan dan nam je pukla guma na autu i to dva puta. Završili smo na zvizdanu, negdje na brdu iznad Splita, a kad je napokon kombi došao po nas, shvatili smo da nam je kovčeg s pismima koje sam trebala uručiti farmeru, a koji me cijelo vrijeme čekao na vrhu tog brda - otišao skupa s vozačem u autoservis na krpanje guma! Samo ću reći da je to bio jedan dugi dan iščekivanja te smo ga s velikom radošću svi skupa ispratili i probali zaboraviti ", otkrila je tada.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/5fcd01fc-9bc7-11ed-89b6-82ff8641b017/original

Izvor: RTL

Ovu 39- godišnju voditeljicu, koja već 24 godine živi u Zagrebu, kandidati realityja dočekali su s veseljem, a odmah se dalo primijetiti da joj to nije prvo televizijsko iskustvo. Imala je nekoliko izleta što se toga tiče, a Anita je inače diplomirana modna dizajnerica i neko vrijeme gradila karijeru u modnoj prodaji. Dolazi iz velike obitelji, kako je sama rekla, ne baš previše tradicionalne, a uvjerena je kako se prava ljubav može roditi i pred kamarama. Njoj se nije dogodila, ali donijela joj je nove poslovne pothvate. Ljubiteljica je crossfita, dobre fešte, pjesme i dobrog raspoloženja, a takvu jednu je pripremila za vikend kada je proslavila ulazak u četrdesete.

Dok iščekujete novu sezonu 'Ljubav je na selu', prijašnje pogledajte besplatno na PLAYU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Zvonko i Danijel Koprivnjak

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba