Play ponuda
Play ponuda
LJUBAV JE NA SELU

Daniel Granja (25), Manglaralto, Ekvador: 'Namjera mi je skrasiti se u Hrvatskoj'

Do sada je imao dvije duže veze, a u 'Ljubav je na selu' se prijavio jer bi volio upoznati Hrvaticu koja bi mu bila vjerna

RTL.HR/ 14.7.2019. u 21:22
Play ponuda

Daniel je rođen u Guayaquilu, u Ekvadoru, i hrvatskih je korijena. Daniel ima 25 godina i bavi se prodajom dijetalnih proizvoda zbog kojih nerijetko putuje u Ameriku. Mladi farmer pomaže obitelji na imanju koje se nalazi pet minuta od plaže u Manglaraltu, gdje uzgajaju egzotično voće usred džungle. Uz to, Daniel se brine i o pčelama, konjima, patkama, ovcama, a  obožava hokej, vježba u teretani, trenira jiu-jitsu te surfa na valovima.

„Na svojoj farmi nalazim mir. Praktično je u srcu džungle“, otkriva Daniel, čije imanje ima 10 jutara dok za konje ima još osam tisuća četvornih metara. Mladi farmer voli biti daleko od grada, prometa i tehnologije. 'Katkad me stres dovede do granica izdržljivosti, a kad dođem na farmu opustim se i uživam', kaže Daniel, koji živi na farmi, u džungli s obitelji. Daniel još nikad nije bio u Hrvatskoj. 'Namjera mi je skrasiti se ondje, ali moram najprije vidjeti je li vrijedno zbog toga ostaviti sve što imam ovdje', rekao je.

Do sada je imao dvije duže veze, a u 'Ljubav je na selu' se prijavio jer bi volio upoznati Hrvaticu koja bi mu bila vjerna, pomalo konzervativna i uz koju bi se osjećao sigurno. Daniela odbijaju, kako kaže, djevojke koje vole dramiti i imaju 'šefovski' stav. 'Volio bih da Hrvatice manje drame od ovdašnjih cura. Mislim da je problem što gledaju previše meksičkih i kolumbijskih sapunica. Mogao bih biti u dugogodišnjoj vezi s djevojkom koja je posvećena obitelji, ali želim i da se voli zabavljati i izlaziti. Na odgovoran način', zaključuje Daniel. 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Pošalji pismo ili email svom omiljenom farmeru! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, ili na email: ljubavjenaselu@rtl.hr, te SMS-om na broj 666555(3,72kn/sms) sa tekstom: ljubav, ime farmera kojeg želite upoznati, te poruka koju mu šaljete.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Irena Štetić Andrin (36), Stara Gradiška/Zagreb

Play ponuda

Više s weba