Play ponuda
Play ponuda
LJUBAV JE NA SELU

Jack Vukoja (51), Wallan (Melbourne), Australija: 'Ja sam više za povjerenje, što je suprotno od avanture'

Sebe opisuje kao dobru, zabavnu, tvrdoglavu i pomalo otkačenu osobu ili, kako bi ga njegovi prijatelji opisali, 'pravi Hrvat'

RTL.HR/ 14.7.2019. u 21:22
Play ponuda

Jack Vukoja ima 51 godinu i dolazi iz gradića blizu Melbournea, koji se zove Wallan. Jack u Australiji živi od malena. Naime, njegovi roditelji su iz Hrvatske otišli trbuhom za kruhom dok je Jack bio još beba. 'Moji roditelji i ja došli smo čamcem u Australiju, ja sam bio beba šest mjeseci star i tako sam ostao ovdje', prisjeća se Jack, kojeg jedino mama zove Zdravko.

Priznaje da je nostalgičan pa nerijetko, dok šeće plažom, mašta o Dalmaciji, a kada se zaželi domovine, otkriva, ode na ćevape. 'Bez ćevapi nema života!', kaže Jack. Danas je vlasnik građevinske firme, a radi kao posrednik i bavi se uzgojem ovaca na svojoj farmi. Iako živi sam, Jack ima dvoje djece, Martina i Miru iz braka s bivšom suprugom koja se vratila u rodnu Norvešku.

Sebe opisuje kao dobru, zabavnu, tvrdoglavu i pomalo otkačenu osobu ili, kako bi ga njegovi prijatelji opisali, 'pravi Hrvat'. 'Ja sam više za povjerenje, što je suprotno od avanture', kaže. Farmer, kojem su hobiji sakupljanje oldtimer automobila i putovanje po svijetu. Od partnerice želi da ga nadahnjuje i i čini boljom osobom te da je zabavna, tolerantna i pouzdana. Također, ne treba, kaže, biti pretjerano mlada, a bitno mu je da je zgodna i da ima lijep osmijeh.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Pošalji pismo ili email svom omiljenom farmeru! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, ili na email: ljubavjenaselu@rtl.hr, te SMS-om na broj 666555(3,72kn/sms) sa tekstom: ljubav, ime farmera kojeg želite upoznati, te poruka koju mu šaljete.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Uskoro

Verica i Dragan Jovanović u kulinarski show 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' stižu s pojačanjem!

Play ponuda

Više s weba