Ljubav je na selu

Srećko Ponjavic (33), Lethbridge (Alberta), Kanada: 'Živim u svojoj kući, zarađujem dovoljno novca da...

Kanađanin hrvatskog podrijetla završio je dva fakulteta u Kanadi; prvostupnik je znanosti i poljoprivrede, kao i menadžmenta i financija

RTL.hr
2019-07-14 21:22

Srećko Ponjavic ima 33 godine, dolazi iz mjesta Lethbridge u Kanadi, a potječe iz tradicionalne hrvatske obitelji. Srećko je Kanađanin treće generacije s bakine i djedove strane, tata mu je rođen u Kanadi, a majka mu je iz Hrvatske. 'Iako se osjećam kao Kanađanin, kulturološki sam više Hrvat', rekao je Srećko te dodao da se voli vraćati u Hrvatsku, što i radi svake godine.

Srećko je na farmi počeo raditi s osam godina, s 10 je već radio pola radnog vremena, a s 12 je radio puno radno vrijeme. Školu nije zapustio, a raditi je nastavio i dok je studirao. Srećko radi kao menadžer za financijske usluge u prodavaonici automobila, a ostatak vremena provodi na farmi zajedno sa svojim ocem, gdje na 130 hektara uzgajaju pšenicu, žito, a bave se i stočarstvom.

Kanađanin hrvatskog podrijetla završio je dva fakulteta u Kanadi; prvostupnik je znanosti i poljoprivrede, kao i menadžmenta i financija. Srećko ima veliku obitelj, a bio je najstariji od četvero djece, no brat mu je s četiri godina tragično preminuo nakon pada na farmi. 'Izgubio sam brata kada sam imao osam godina, mojoj je sestri dijagnosticiran autizam pa sam morao što više pomagati obitelji u tim teškim trenucima zajedno sa svojom sestrom Martinom', prisjeća se Srećko.

U slobodno vrijeme farmer se bavi utrkama automobilima i odlazi u teretanu, a voli provoditi vrijeme i s prijateljima na pivu. Srećko je do sada imao nekoliko kraćih veza i samo jednu dužu, a sebe opisuje kao uspješnu osobu.

'Živim u svojoj kući, zarađujem dovoljno novca da živim kako želim i posjećujem mjesta koja volim. Ako želim putovati , ja putujem', objašnjava Srećko dodajući da je znatiželjan, tvrdoglav, na momente sarkastičan i previše izbirljiv. Od buduće partnerice očekuje da je inteligentna, pozitivna, dobrog srca te da pristojno izgleda, a ne može podnijeti djevojke koje su 'kontrol-manijaci', negativne i uskogrudne. Njegovi prijatelji kažu da mu treba Hrvatica jer nijedna Kanađanka ne može pratiti njegov tempo. 'I ja bih volio imati suprugu, ženu s kojom ću dijeliti život kao što to rade moji prijatelji', zaključio je Srećko.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Pošalji pismo ili email svom omiljenom farmeru! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, ili na email: ljubavjenaselu@rtl.hr , te SMS-om na broj 666555(3,72kn/sms) sa tekstom: ljubav, ime farmera kojeg želite upoznati, te poruka koju mu šaljete.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.