Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Međunarodna sezona

'Ljubav je na selu' obara rekorde: Jeste li znali da smo drugi na svijetu koji ljubav traže izvan granica svoje države?

Četiri kontinenta, 20 interkontinentalnih letova i drugo mjesto u svijetu

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 30.8.2019. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatska inačica emisije 'Ljubav je na selu' druga je u svijetu (iza Nizozemske) koja farmere traži u inozemstvu. Nova, jedanaesta sezona, prva je međunarodna u Hrvatskoj, a dovodi farmere iz pet različitih zemalja svijeta: Australije, Čilea, Kanade, Ekvadora i Njemačke. Svi su oni porijeklom Hrvati i voljeli bi pronaći partnere iz domovine, a zna se da je 'Ljubav je na selu' najbolji način za pronaći srodnu dušu. 

Iza ekipe 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona' ukupno je oko 1250 sati snimanja. Proteklih mjeseci prošli su četiri kontinenta, a čak su 44 puta ''morali'' podešavati kazaljke na satu, prolazeći kroz različite vremenske zone. Tijekom prvih 10 sezona prijeđeno je 300 000 kilometara po Lijepoj našoj, a da bi nastala ova 11. sezona, bilo je potrebno 20 interkontinentalnih letova.

Hrvatska 'Ljubav je na selu' jedna je od pet inačica koje su snimile više od deset sezona, a može se reći da su sve bile itekako plodne. 

Naime, osim što je druga na svijetu koja je otišla izvan granica svoje države, hrvatska 'Ljubav je na selu' ujedno je i ona koja ima najviše brakova i djece farmera! U 11 sezona emisije sudjelovalo je tako 59 farmera i farmerica, a sklopljeno je čak devet brakova te je rođeno ukupno 16-ero djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tko će pokušati ukrasti srca naših farmera i farmerice iz dijaspore te hoće li im se ostvariti želja da ljube Hrvaticu ili Hrvata, gledatelji će doznati ove jeseni samo na RTL-u u novoj, međunarodnoj sezoni 'Ljubav je na selu'.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Već su se spakirale

Evo tko su dame koje putuju u Berlin na imanje Domina Santra!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba