Ljubav je na selu

'Ljubav je na selu' obara rekorde: Jeste li znali da smo drugi na svijetu koji ljubav traže izvan granica...

Četiri kontinenta, 20 interkontinentalnih letova i drugo mjesto u svijetu

RTL TV
30.08.2019 12:00

Hrvatska inačica emisije 'Ljubav je na selu' druga je u svijetu (iza Nizozemske) koja farmere traži u inozemstvu. Nova, jedanaesta sezona, prva je međunarodna u Hrvatskoj, a dovodi farmere iz pet različitih zemalja svijeta: Australije, Čilea, Kanade, Ekvadora i Njemačke. Svi su oni porijeklom Hrvati i voljeli bi pronaći partnere iz domovine, a zna se da je'Ljubav je na selu' najbolji način za pronaći srodnu dušu.

Iza ekipe 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona' ukupno je oko 1250 sati snimanja. Proteklih mjeseci prošli su četiri kontinenta, a čak su 44 puta ''morali'' podešavati kazaljke na satu, prolazeći kroz različite vremenske zone. Tijekom prvih 10 sezona prijeđeno je 300 000 kilometara po Lijepoj našoj, a da bi nastala ova 11. sezona, bilo je potrebno 20 interkontinentalnih letova.

Hrvatska 'Ljubav je na selu' jedna je od pet inačica koje su snimile više od deset sezona, a može se reći da su sve bile itekako plodne.

Naime, osim što je druga na svijetu koja je otišla izvan granica svoje države, hrvatska 'Ljubav je na selu' ujedno je i ona koja ima najviše brakova i djece farmera!U 11 sezona emisije sudjelovalo je tako 59 farmera i farmerica, a sklopljeno je čak devet brakova te je rođenoukupno 16-ero djece.

Tko će pokušati ukrasti srca naših farmera i farmerice iz dijasporete hoće li im se ostvariti želja da ljube Hrvaticu ili Hrvata, gledatelji će doznati ove jeseni samo na RTL-uu novoj, međunarodnoj sezoni'Ljubav je na selu'.