Ljubav je na selu

'Ljubav je na selu - međunarodna sezona': Daniel je ponosan na hrvatsku krv, a zna i jezik: 'Naučio me otac'

Mladi Daniel ima podršku obitelji u potrazi za ljubavlju u Hrvatskoj jer su njegovi porijeklom iz okolice Dubrovnika

RTL TV
31.08.2019 12:00

Daniel Granja , 25-godišnjak koji dolazi iz dalekog Ekvadora, ove jeseni će u međunarodnoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' tražiti srodnu dušu iz Hrvatske. Mladić koji živi na farmi u srcu džungle i sam je hrvatskog porijekla, zbog čega ga srce vuče u Lijepu Našu, iako još nikad nije bio ovdje.

"Namjera mi je skrasiti se u Hrvatskoj, ali moram najprije vidjeti je li vrijedno zbog toga ostaviti sve što imam ovdje", rekao je Dani, koji zna i nešto hrvatskog jezika.

Daniel Granja

"Išao sam na tečaj, a neke riječi me naučio otac", ponosno kaže Daniel.

Naime, upravo je njegov tata Luis Aviles Uscocovich Danielova poveznica s Hrvatskom.

"Rođen sam u Guayaquilu u Ekvadoru, ali moj je djed došao iz Hrvatske, iz malog mjesta Mokošice kraj Dubrovnika", hvali se Luis te dodaje da podržava sina u potrazi za Hrvaticom jer su upravo tamo - najljepše žene.

Daniel Granja roditelji

"Osim moje žene, naravno", brzo se ispravio Luis , a supruga Pilar ga je podsjetila da je i ona Hrvatica: "Imam hrvatsko državljanstvo i putovnicu!" kazala je ponosno.

Hoće li Daniel pronaći djevojku zbog koje će biti spreman napustiti obitelj i svoju farmu, ne propustite saznati ove jeseni u emisiji 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona'!