Ljubav je na selu

Alojz, Dino i Sandra pronašli ljubav u 'Ljubav je na selu'

Došlo je vrijeme i za finalnu epizodu 'Ljubav je na selu', u kojoj su se po posljednji put okupili svi kandidati.

Press
29.11.2016 21:15

U zagrebačkom Gastro Globusu Marijana je dočekala Alojza, Stanka, Marija, Dina, Dražena i Sandru s njihovim simpatijama.

Mario

Uz svečanu večeru Marijana je odlučila otkriti tko je uistinu ostao u vezi, a tko je na kraju samo prijatelj.

Tako je otkriveno da su i dalje zajedno Dino i Josipa!

Tin i Josipa

Kada je Marijana upitala Dina traje li još njihova veza, Dino se nije sramio priznati da traje. 'Naravno da traje', kazao je. 'Znači vas dvoje ste zajedno?', upitala je Marijana. 'Pa recimo da jesmo, ako nismo, na dobrom smo putu da budemo zajedno', otkrio je Dino, dok se Josipa smješkala.

S Anjom nisam u kontaktu, ona izbjegava mene, a ja nju', rekao je Alojz. No, budući da je i Anja stigla na večeru, imala je i ona što za reći. 'Svima od srca želim sve najbolje, život ide dalje'', kazala je. 'Vratila sam se starom životu, prijateljima, obitelji, a imam i nekog novog', otkrila je Anja te rekla što misli o Snježani kao odabranici Alojzova srca. 'Neka im je sa srećom, ali nije ona za Alojza', zaključila je.

A iako Stanko i Ljubica nisu ostali zajedno, kao ni Mario i Denita te Dražen i Mirjana, 'Amorova vila' ipak je bila zadovoljna ishodom sezone. 'Ovo je najplodonosnija sezona! Imamo čak tri veze!', zaključila je sa smiješkom Marijana i dobila veliki aplauz od svih kandidata sedme sezone 'Ljubav je na selu'.

Alojz i Snježana