Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Prvi intervju

Anita iz 'Ljubav je na selu': 'Farmeri su bili iznenađeni kad su vidjeli da sam ja voditeljica, ali lijepo su me prihvatili'

Anita Martinović nada se da će je gledatelji prihvatiti kao što su to učinili farmeri, a otkrila je i kako se snašla u prvoj ulozi voditeljice.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 29.3.2021. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Koja je bila tvoja prva pomisao kad si čula da si nova voditeljica 'Ljubav je na selu'?

Bila sam jako sretna i uzbuđena i odmah sam počela maštati o tome kako će to sve izgledati!

Što si željela biti kao djevojčica? Jesi li ikad maštala da ćeš biti voditeljica?

Iskreno, dok sam bila jako mala, maštala sam da ću biti časna, balerina ili doktorica. No ti planovi su se vrlo brzo raspali. Mislim da sam zapravo oduvijek sanjala o tome da ću raditi neki posao koji će biti zanimljiv i kreativan, a možda čak i javan. Tako sam krenula studirati modni dizajn, no snovi su se, eto, malo preoblikovali tijekom mog životnog puta i danas sam tu gdje jesam!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Koliko ti je bilo teško prebaciti se u ulogu voditeljice?

Mislim da sam od malih nogu nekako imala u sebi tu lidersku crtu, pa sam tako u školi znala često biti predsjednik razreda, a u poslu sam kasnije često bila voditelj odjela ili dućana, tako da je svojevrsno vođenje uvijek bilo nekako tu u meni i mom životu, samo bez kamera, naravno. Nemam straha govoriti pred puno ljudi, a, na kraju krajeva, i nastup u 'Gospodinu Savršenom' pridonio je tome da, kad sam stala pred kamere u 'Ljubav je na selu', nije bilo nekakvih dramatičnih trenutaka. Tako da, ne mogu reći da mi se bilo teško prebaciti u ulogu voditeljice. Iako, jedna svojevrsna trema uvijek tu postoji. Usporedila bih to kao skok u bazen ili u more s neke velike visine. Adrenalin ti skoči, malo te bude strah, a onda kad se baciš, osjećaš sreću, zadovoljstvo i ushićenje. Tako je i stajati pred kamerama.

Upravo se čita

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Jesi li sretna što vodiš upravo 'Ljubav je na selu'?

Jako sam sretna što sam dio ovog projekta jer ovaj format dozvoljava da budem upravo ono što jesam. Nadam se da će publika to prepoznati i da ću im se svidjeti jer sam pred kamerama upravo onakva kakva sam i u privatnom životu! Dobro, možda jedino malo ljepše našminkana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako su reagirali farmeri kad su tebe vidjeli u ulozi voditeljice?

Bili su iznenađeni, no već nakon nekoliko razmijenjenih rečenica jako su me lijepo prihvatili i puno im hvala na tome. Na taj su način i meni pomogli da se malo opustim i da barem imam jednu brigu manje, a to je steći njihovu naklonost i povjerenje. Isto se nadam da će biti i s publikom, da će se među nama dogoditi ta jedna "iskrica" koja nam je važna...

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Jesi li gledala ranije tu emisiju? Koja sezona ti je bila najdraža? Koji farmer? Koja kandidatkinja?

Naravno da jesam! Tko kaže da ne gleda, mulja, jer vrlo često gleda netko od članova obitelji pa i oni ''škicnu''. Ja sam, naravno, kao i svi, veliki fan naše Bahre i svaka epizoda u kojoj je ona bogatija je za jednu prepoznatljivu dozu humora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Što misliš o tom formatu emisije? O spajanju srodnih duša pred kamerama?

Ponekad čujem neke negativne komentare i pitanja kako se ljudima da blamirati i tražiti ljubav pred kamerama. Ne vidim što je tu "blamirajuće". Svi u životu tražimo ljubav, samo što je neke to sram priznati. Ljudima koji žive u ruralnim krajevima, u kojima nema puno stanovništva, dajemo jedinstvenu priliku da upoznaju osobu koja je isto tako usamljena na nekom drugom kraju naše zemlje. Ima li išta ljepše? Pa tako se do sada u 12 sezona i dogodilo 15 brakova i 18 beba!

Koji je najbolji savjet koji si dobila od kolegica voditeljica i produkcije?

Jako mi je u svemu pomogla Antonija Blaće. Govorila mi je: "Zamisli da je kamera četveročlana obitelj koja sjedi pred TV-om i ti im trebaš prenijeti neku informaciju". To mi je pomoglo i po pitanju nastupa i treme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Što gledatelji mogu očekivati od nove sezone?

Kandidati su jako zanimljivi i slojeviti, različitih su dobnih skupina. Bit će uzbudljivo, mogu najaviti i neke spektakularne obrate… Sve u svemu, 13. sezona bi po mojoj prosudbi trebala gledatelje prilijepiti uz ekrane. Velika je mogućnost i porast prodaje televizora jer je već nekoliko mojih prijatelja koji nemaju doma TV najavilo kupnju!

Image
Foto: RTL
Image
RTL
RTL.HR/ 29.3.2021. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba