Ljubav je na selu

ANKETA: Tko je, po vašem mišljenju, najsimpatičniji farmer 12. sezone?

Večeras od 21 sat na rasporedu je finalna epizoda emisije 'Ljubav je na selu'

RTL TV
18.03.2020 17:30

U 12. smo sezoni upoznali petoricu osebujnih farmera koji su baš u RTL-ovoj emisiji odlučili pronaći svoju bolju polovicu.

Najmlađi farmer Josip Tratnjak na samom je početku istaknuo da kod djevojaka prvo primijeti obrve, a svoje je dame odlučio zavesti dicso plesom.

Dušan Golubovac iz Zrina svoje je djevojke dočekao odojkom, a za oko mu je posebno zapela Gorana koju je osvajao na sve moguće načine.

Simpatični Istrijan Valter Krastić na svom se imanju našao između dvije Vatre - Sandre i Bahre. Posebno se pamti sezualna masaža kojom je počastio Bahru dok su plovili Dunavom.

Bosanski zavodnik Hakija Špago djevojkama je za dobrodošlicu pripremio nezaboravni rafting, a zatim ih upoznao s ljepotama Konjica.

Neodlučnom MiriVojvodiću u odlukama je pomagala njegova mama, kojoj se najviše svidjela Tatjana Štulina. Upravo nju Miro je odlučio odabrati.

Iza nas su tjedni puni romantike, smijeha, avantura, putovanja, ali i strastvenih poljubaca, ljubomornih iskrica te svađa. Pitamo vas: tko je, po vašem mišljenju, najsimpatičniji farmer 12. sezone? Odgovor nam dajte u našoj anketi.

Veliko finale sezone na rasporedu je večeras od 21 sat na RTL-u!