Ljubav je na selu

Bahra i Valter o vezi nakon emisije: 'Romantično putovanje bilo je okidač...'

Samo za RTL.HR otkrili su u kojem smjeru ide njihova ljubavna priča...

RTL TV
21.03.2020 16:30

Najsimpatičniji par sezone, Bahra i njezin Gospodin Valter, na završnom okupljanju činili su se vrlo prisnima. Farmer je tada naglasio da je jedva čekao ponovno vidjeti svoju odabranicu te da mu se posebno sviđa što ga uvijek uspije nasmijati, a Bahra je čak opisala kako bi izgledalo njezino savršeno vjenčanje.

Ljubav je na selu

Nakon snimanja Bahra i Valter ostali su vrlo bliski i redovito se čuju nekoliko puta tjedno. Takav tempo zasad im, kažu, savršeno odgovara pa razloga za žurbu nema.

''Baš smo se sinoć čuli! S Bahrom mi je uvijek ugodno razgovarati, pozitivna je. Ne znam još hoće li se iz ovog lijepog prijateljstva nešto razviti, malo je prerano govoriti, vrijeme će pokazati svoje. Ali u kontaktu smo'', ističe Valter, a slično razmišlja i njegova kandidatkinja, koja ističe da su se stvari počele mijenjati na romantičnom putovanju u Baranji.

Ljubav je na selu

''Zapravo nam je pomoglo romantično putovanje. Ono je bilo okidač jer smo se mogli bolje upoznati. Malo sam uspjela Valtera otvoriti da bolje komunicira i da se više družimo. Puno smo razgovarali, a ja sam svojim pristupom prema njemu pokušala ostvariti da se on opusti. Priznao mi je da je u prošlosti imao neka negativna iskustva što se tiče žena, opekao se nekoliko puta i zato se ponekad malo drži na distanci'', priča Bahra.

''Idemo polako, ali nikad se ne zna što nosi sutra! Ako i ne dođe do nekih većih i boljih iskrica, uvijek ćemo ostati jako dobri prijatelji'', zaključuje.