Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TUŽNA PRIČA

Bahra ima sestru blizanku; danas su nerazdvojne, no život ih nije mazio: 'Kao bebe završile smo u udomiteljskoj obitelji'

Omiljena Bahra u prošlotjednoj je emisiji otkrila da ima sestru blizanku…

Image
Foto: Bahra Zahirović
RTL TV/ 29.2.2020. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Simpatična 54-godišnja kandidatkinja gledatelje uveseljava svojim živopisnim analizama događaja na farmi, no sa sobom nosi i tužnu životnu priču koju malo zna.

Njezina borba počinje još u najranijem djetinjstvu. Naime, Bahra i njezina jednojajčana blizanka Azra kao tromjesečne bebe završile su u udomiteljskoj obitelji.

''Odvojili su nas od roditelja, tako da smo već u najranijoj dobi smještene kod udomitelja. Ali koliko god je nekad bilo teško, imale smo sreće, nas dvije nisu razdvojili pa smo ipak imale prilike odrasti skupa'' prisjeća se Bahra pa dodaje: ''Obitelj nam je dala topao dom, školovala nas, dala dobar odgoj i navike života. I danas smo im na tome jako zahvalne, posjećivale smo ih često i kad smo se osamostalile te odselile od njih''.

Dvije sestre danas su nerazdvojne i, kako ističe Bahra, najbolje su prijateljice.

''Moje mišljenje je da smo zbog svega što smo prošle danas tako bliske... Međusobno se podržavamo, branimo i čujemo bar dvaput dnevno. Nikakve loše riječi ne mogu reći o njoj, izvrsna je domaćica i majka, sve pohvale'', kaže Bahra pa naglašava da Azra za njezin nastup u emisiji ima samo riječi hvale.

''Podržava to što sam se prijavila, misli da sam se dobro predstavila. Bila bi sretna da Valter i ja završimo skupa, kaže da si karakterno odgovaramo'', zaključuje.

Kakvi sve seoski izazovi još čekaju Bahru i hoće li se doista između nje i Valtera upaliti ljubavna iskra, ne propustite doznati u novim epizodama 'Ljubav je na selu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image

Ljubav je na selu

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2021
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba