Ljubav je na selu

Bahra o svojoj 'pobjedi' za RTL TV: 'Ispustila sam čak i suzu radosnicu!'

Bahra je presretna što je Valter odabrao nju za romantično putovanje

RTL TV
11.03.2020 09:45

Najpopularnija kandidatkinja ove sezone emisije 'Ljubav je na selu', simpatična Bahra Zahirović , nije mogla sakriti oduševljenje kada joj je farmer Valter rekao da je ona ta koju vodi na romantično putovanje. Bahra je svoju pobjedu komentirala za RTL TV.

"Bit ću najiskrenija... Nisam se ništa puno nadala, pustila sam da sve bude kako bude po vlastitom njegovom odabiru i volji. Isto bi takvo mišljenje imala i da me izbacio prvu i da je odabrao na kraju neku drugu 'farmericu'. Ne bih se uvrijedila, ne bih plakala... To su predrasude vlastitog razmišljanja farmera.Iznenadila sam se kad je izgovorio moje ime", rekla je skromna Zagrepčanka za RTL TV.

Priznaje da se osjećala poput pobjednice kada je čula svoje ime iz Vaterovih usta.

"Istina je, osjećala sam se kao prava pobjednica. Ispustila sam čak i suzu radosnicu jer sam se jako vrijedno i počašćeno osjećala da mogu pobijediti u nekom showu", kaže Bahra.

Komentirala je i svoje pomirenje sa Sandrom. Naime, njih su se dvije zbližile kada su čekale Valterovu odluku.

"Nakon onog Sandrinog i mog razgovora koji smo izvršile, naš se odnos malo zbližio i smirio. Sad je došlo vrijeme da moramo napustiti farmu i iz tog razloga smo zaplakale da se ipak u suzama rastanemo i izgladimo ono što je bilo", kazala nam je simpatična Bahra.

A kako će se ona i Valter provesti na romantičnom putovanju, ne propustite gledati večeras od21 sat na RTL-u!