Ljubav je na selu

Bahra oduvijek voli sport: 'Da sam mogla birati, bavila bih se najviše tjelovježbama!'

Bahra je otkrila koji joj je omiljeni sport te kako joj je bilo na romantičnom putovanju

RTL TV
15.03.2020 09:00

Bahra Zahirović razveselila se kada je upravo nju farmer Valter Krastić odabrao za romantično putovanje, a ona je zatim razveselila gledatelje emisije 'Ljubav je na selu' svojim simpatičnim izjavama. No pokazala se i kao vrlo spretna pa je tako 'razvalila' u streljaštvu, iako je prvi put držala luk i strijelu u životi, a izjavila je i kako bi voljela na Olimpijadu.Za RTL.HR ispričala je koliko je sportski tip.

"Sportski duh... To traje, ja sam inače sport obožavala u školsko vrijeme, imala sam žudnju za sportom, za loptom za košarkom i kojekakvim natjecanjima", rekla je Bahra te otkrila koji sport najviše voli.

"Da sam mogla birati, bavila bih se najviše.... Čekajte da malo odaberem, previše ih je – tjelovježbama! Zato što je to dobro za zdravlje", rekla je te dodala kako nikad nije kasno za bavljenje sportom: "Voljna sam i spremna, pa ja bih i to prihvatila.Moje bi znanosti uspjele preduhitriti moje sposobnosti i moje navike, mogla bih naporno trenirati i baviti se time."

Rekla nam je i kako joj je bilo na romantičnom putovanju.

"Romantično putovanje je bilo jako ugodno, osjećala sam se jako ponosno i počašćeno. Dobro smo se slagali, malo sam uspjela Valtera bolje otvoriti da se opustiti i bude pričljiviji. Jako sam sretna i pamtit ću lijepe uspomene", komentirala je Bahra.