Ljubav je na selu

Bahra uživala na streljaštvu: 'Prva strelica je išla jednoj muškoj osobi koja mi je mladost upropastila'

Simpatična kandidatkinja Bahra sve je nasmijala nabrajanjem ljudi koje bi voljela pogoditi strelicom

RTL TV
12.03.2020 11:04

Bahra Zahirović , apsolutni hit 12. sezone emisije 'Ljubav je na selu', na romantičnom putovanju s Valterom prvi je put u životu primila luk i strijelu u ruke. Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja da ispali strelicu, Bahra se pokazala kao prava majstorica, a streljaštvo joj se toliko svidjelo da se potpuno uživjela pa je umjesto mete zamišljala ljude koji su joj se na neki način zamjerili.

Vesela Bahra za RTL TV ispričala je kako joj je bilo na streljaštvu.

"Reći ću iskreno... U prvom slučaju gađanja luka i strijele ja sam bila malo uplašena jer nikad do sada to nisam probala, ali sam poslije nadjačala snagu i volju da ipak ne posustanem. Tako da sam ipak pokušala, naravno, uz pomoć instruktora, koji je nama sve te instrukcije objašnjavao vezano za gađanje, kako pravilno postaviti luk i strijelu da se ne ozlijedimo jer to može biti jako opasno. Poslije mi je išlo tako lako!" rekla je Bahra.

Ispričala nam je i kome je je namijenila strelice kojima je gađala metu.

"Prva moja strelica je išla jednoj muškoj osobi koja mi je mladost upropastila. Neću ga imenovati, ali ako je pametan, prepoznat će se. Onda sam poslala malo i političarima da se malo smekane, da ih malo trgnem i da misle i na nas male ljude", rekla je Bahra.

A kome je još poslala svoju otrovnu strelicu, podsjetite se u videu!