Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LJUBAV JE NA SELU

Bivši kandidat 'Ljubav je na selu' o popularnosti nakon showa: 'Talenti kao što su Messi, Modrić i Ljubo Bebi...

''Ja sam Ljubav, nisam Ljubo'' – bile su prve riječi kojima se 68-godišnji Metkovac predstavio gledateljima, a sve ostalo je povijest!

RTL.HR/ 18.3.2019. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svjetski čovjek, trgovac, poljoprivrednik, zavodnik, komičar i najstariji farmer desete sezone, Ljubo Bebić, tijekom čitave je sezone svojim šalama do suza nasmijavao gledatelje, a stihovima naveliko šarmirao svoje dame Ljubicu, Violetu i Veru.

Sudjelovanje u emisiji ga je, kaže, obogatilo i donijelo slavu o kojoj nije mogao ni sanjati!

>> VIDEO - Sada vidi samo Ljubicu! Ljubo rekao što misli o nekad omiljenoj Violeti

'Na Facebooku imam sto poruka dnevno'

''Jučer sam ušao u fitness centar, za mnom policija! Kaže mi policajac: 'Vi radite probleme'. Ja se čudim o čemu govori. Kaže on: 'Ja želim gledati utakmicu, moja supruga bi 'Ljubav je na selu'. Na kraju smo se fotografirali, poslao je ženi sliku!'', priča simpatični Ljubo pa dodaje, ''Na Facebooku imam sto poruka dnevno, ne stignem disati. Javljaju mi se i muškarci da im nađem djevojku, ja sam postao kao neki menadžer!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gdje god prođe, farmera zaustavljaju prolaznici i sugrađani. Posebno se veseli djeci, a fotografiranje nikad ne odbija. ''Prilaze mi djeca od pet-šest godina pa se smiju! Nekidan me zaustavio cijeli razred! Maloprije hodam gradom, dijete od tri godine vuče mamu i baku: 'Evo Ljube, evo Ljube'. Govore mi da zbog mene nisu propustili nijednu epizodu, čak citiraju moje stihove! Ne možete vjerovati što mi se događa''.

'Ja sam sretan!'

S novonastalom se slavom dobro nosi, a ona ga, priznaje, uopće nije iznenadila jer njegov su talent i energija o kojima je toliko govorio napokon počeli – djelovati.

Upravo se čita

Image
POSLJEDNJI UBODI JE UBILI?

Prikazana snimka strašnog zločina u Lidlu. U 16 sekundi, Đekić je Vesnu ubo 20 puta. Snimku nije htio gledati

''U ovoj državi gdje očaj vlada među ljudima, ja im uspijem barem donijeti osmijeh. Ja sam sretan! Sebi dozvoljavam da iz mene izlazi samo ono što imam na jedan profinjen i inteligentan način. Moji sugrađani nisu ni sanjali da pokraj njih raste tako romantična biljka'', istaknuo je Ljubo pa dodao za kraj: ''Talenti kao što su Messi, Modrić i Ljubo Bebić rađaju se samo jednom!''

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTL.HR/ 18.3.2019. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRETNO!

Prvi kandidat koji je otišao kući iz šeste sezone 'Života na vagi' je Luka Vlahović

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba