Ljubav je na selu

Bolje vrabac u ruci nego golub na grani: razočarana Snježana umjesto prstena dobila naušnice

Alojz i Snješka uživali su na Brijunima vozeći se u autiću po safari parku, a Alojz je zaključio da je Snješka baš za njega. 'Nikad neću požaliti na odabiru Snješke!', kazao je Alojz.

Press
22.11.2016 22:16

Stanko i Ljubica za to su vrijeme pričali tko kod koga treba doći u posjetu. 'Kad ti dođeš kod mene, hoće li tu biti nekog žešćeg veselja?', upitala ga je Ljubica. 'Naravno da će biti, dovest ću sve KUD-ove, sve će se tresti!', rekao joj je Stanko.

'Ja mislim da bismo mogli uspjeti skupa i započeti život zajedno', otkrio je Stanko u kamere.

Mario je, pak, svoju odabranicu Josipu odlučio prošetati ulicama Rovinja, što je bila idealna prilika da malo ozbiljnije popričaju. 'Imam jedan prijedlog za tebe. S obzirom da imaš stvari kod sebe, ja bih da ideš sa mnom u Otočac', predložio joj je Mario. 'Moram pitati roditelje hoće li me pustiti', kazala je Josipa te dodala da ju je malo 'presjeklo' kada ju je Mario pozvao u Otočac budući da je, kako kaže, njihova veza još uvijek prijateljska.

Došlo je vrijeme da svi kandidati sjednu u kombi i zajedno odu na izlet u Istru, gdje će biti smješteni u vili. Na ulazu u vilu dočekala ih je Marijana i sve ih ugostila. Tin i Sandra rekli su da njihova veza ide u dobrom smjeru, dok su Dino i Denita otkrili da su prijatelji te da za sada nisu pokušavali ostvariti ljubavnu vezu. Mirjana i Dražen su rekli kratko da se pojavila neka iskrica među njima, a Mario i Josipa su Marijani prešutjeli odgovor na pitanje hoće li se vjenčati.

'Jesi li pronašao svoju golubicu?', upitala je Marijana Alojza kada je stigao pred vilu sa Snježanom. 'Jesam!', rekao joj je Lojzek te tako potvrdio da su on i Snježana ostali zajedno.

Čim su ušli u kuću Josipa i Mario su se posvađali jer Josipa nije željela spavati s Mariom u krevetu. 'Tu ja spavam, ti možeš na podu!' 'Ja ću tu spavati', bio je uporan Mario 'Ako ti ne odgovara, odi spavati u drugu sobu', kazao joj je. Na to se Josipa naljutila i otišla u drugu sobu. 'Nije zaiskrilo između mene i Marija i još uvijek smo u prijateljskoj zoni', otkrila je Josipa. 'Cijelo vrijeme su neke trzavice i nije željela da spavam s njom u sobi', komentirao je Mario Josipu.

Kako će farmeri i farmerica provesti vikend u Istri sa svojim simpatijama, ne propustite pogledati u ponedjeljak od 21.10 sati na RTL-u!