Ljubav je na selu

Dalmatinac iz Ruskamena traži idealnu ženu s kojom će provesti život

Pravi Dalmatinac, vrijedan, pošten i odan Boris u potrazi je za srodnom dušom.

Press
30.03.2018 11:00

Omiška legenda Boris Kovačić (55) dolazi iz Ruskamena, jedno od najpopularnijih dalmatinskih destinacija za jedrenje na dasci, koje se nalazi samo šest kilometara od srednjovjekovnog grada Omiš. Prijatelji ga od milja zovu Borko i kažu da bez njega ne mogu zamisliti dobru feštu jer je uvijek spreman povesti pjesmu.

Boris većinu vremena provodi u vrtu, maslinama i iznajmljuje apartmane. U popularni show Ljubav je na selu" se prijavio kako bi pronašao idealnu partnericu, koju bi proveo kroz svoj rodni grad Ruskamen te s njom uživao u šetnjama, bogatoj gastronomskoj ponudi, prostranim šljunčanim plažama i borovim šumama.

Ovaj je grad također poznato naturističko odredište, sa jednom od najstarijih nudističkih plaža na Jadranu, a posjetitelji mogu uživati u tenisu, odbojci, ronjenju, boćanju i šetnjama, te iznajmiti brodicu ili dasku za jedrenje.
Hoće li 55-godišnji farmer uspjeti pronaći ljubav svog života s kojom će podijeliti čari svog rodnog grada, doznajte u novoj sezoni popularnog showa Ljubav je na selu" od 2. travnja od 20 sati na RTL-u!