Ljubav je na selu

Dan na imanjima obilježili poljupci i suze, a Renata Zoranu zaprijetila odlaskom: 'Možeš me izbaciti...

Dan na farmama prošao je u znaku svađa, ali i radnih zadataka

RTL.hr
2021-04-28 23:05

Nakon obavljenog posla vrijeme je da Neven i djevojke konačno kušaju famozne krumpirove police, a on ima zadatak ocijeniti koja ih je najbolje ispekla. Na čelo stola sjela je Vjerana i farmera ponudila hranom, a Marijani je zasmetalo što se već ponaša kao gazdarica kuće.


Prerano za poljupce

''Vjerana se drži kao iznad nas'', komentirala je, a Vjerana je dodala da Marijana za sve mora prigovoriti.

''Njih dvije su samo 'šljakerice', a ja sam 'zlatna djevojka' i kraljica'', posve drugu teoriju imala je Samanta.

Pobjednicom kulinarskog izazova Neven je proglasio Vjeranu , a nju je nasmijalo što je pohvalio slanoću njezinih krumpira iako ih uopće nije solila.

''Ti ne shvaćaš koja je to sad uvreda kad meni kao Ličanki kažeš da nisam pobijedila i napravila najbolje police!'' nije odustajala Marijana.

Za nagradu farmer je Vjerani poklonio cvijet, ali poljubac u usta ipak nije dobio.

''Možda bude bilo još prilike pa mi se posreći da je poljubim u usta'', ponadao se Neven.

Ljubav je na selu - Neven ljubi pobjednicu Vjeranu

Jutro u Otrić-Seocima započelo je jutarnjom kavom Olje i Dijane , ali i komentiranjem Kristine.

''Mislim da je Dijana dvolična osoba, prenosi informacije od jedne cure do druge'', komentirala je Kristina pa sjela s Dijanom da otvoreno popričaju o svom prijateljstvu.

''Nitko ti nije ništa govorio iza leđa'', poušala ju je uvjeriti Dijana.

''Bilo mi je drago da je tu jer smo ipak tim i nema smisla da se svađamo'', otkrila je Olja koja im se pridružila i pokušala započeti razgovor s Kristinom.

''Kad je došla Olja, vidjela sam joj osmijeh na licu, sjaj u očima... Vidjela sam da želi izgladiti situaciju'', priznala je i Kristina pa joj pružila ruku pomirenja.


'Morala sam svoje srce isplakati'

U Istri je Marijan svoje dame vodio na miran izlet, no vožnja se ubrzo pretvorila u novu svađu.

Bahra se opet prisjetila prošle sezone i svih avantura na koje ih je vodio farmer Valter, a Mari je to ponovno zasmetalo pa ju je pokušala ušutkati, no Bahra nije dala na sebe.

''Hvala Bogu, ja sam dosta i školovana... Ni nju neću poniziti ni ikoga. Ali ne dam na sebe i onda sam jako oštro planula'', otkrila je Bahra koju su na kraju svladale i emocije pa je i zaplakala.

Ljubav je na selu - Bahra plače

''Morala sam svoje srce isplakati jer sam jako dirljiva na krive riječi koje ne pristaju uopće mome identitetu ni karakteru'', otkrila je Bahra dok ju je Mara grlila, a Marijan pokušavao umiriti lijepim riječima.

''Ona je plakala 'po pravom', ali za mene je to djelovalo kao gluma'', zaključila je ipak Radmila.


Modna revija u Donjem Lapcu

Nakon izlaska u Split Zoran i njegove dame iduće su jutro započeli jutarnjom kavom, a Zoran i Suzi u jednom su se trenutku i poljubili, i to pred Julijaninim očima. Renata je, s druge strane, jutro provela šminkajući se, priznavši da je ne zanimaju događaji u kuhinji.

A u Donjem Lapcu sprema se modna revija, i to samo u šarenim kupaćim gaćama!

''Što se mora, mora se'', zaključili su dečki, iako baš nisu bili oduševljeni tom idejom.

''Htjela sam vidjeti dokle mogu ići i koliko bi slušali, sve je to taktika'', lukavo je komentirala svoju ideju farmerica.

Momci su, u maniri pravih manekena, prošetali pistom u Donjem Lapcu, a Rasema komentirala. Čistu peticu zaradio je samo Zvonko.

Nakon kulinarskog zadatka, Neven je djevojke poveo na polje kako bi skupljale sijeno, a Vjerana je farmeru zamjerila pretjeranu ozbiljnost kad je u pitanju posao.

Ovaj put posla se primila čak i Samanta , što su ostali dočekali s odobravanjem i navijanjem.

''Primila sam se posla jer je bilo OK, samo je trebalo pokušiti sijeno. Bilo je simpatično pa sam si dala truda'', priznala je Samanta.

Ljubav je na selu - Vjerana i Marijana se svađaju

No ni ovaj zadatak nije mogao proći bez svađe. Marijana je optužila Vjeranu da radi samo dok su kamere uključene, što je nju uvrijedilo pa su krenule vikati jedna na drugu.

''Cure, nije se potrebno svađati'', pokušao ih je umiriti razočarani farmer.

''Kao da je neki spasitelj, a mi samo sjedimo, gledamo i ništa ne radimo'', zaključila je raspravu Marijana.


Renata odlazi?

Dragan je ponovno za svoje djevojke pripremio natjecanje, ovaj put u branju grožđa. Dame su se spremno bacile na branje, slušajući farmerove upute, a imale su svega tri minute. Farmer je bio zadovoljan angažmanom, no priznao je kako bi volio da je Dijana bila malo odlučnija. Pobjednicom dana proglašena je Kristina , koja je tako zaradila malo romantično putovanje s farmerom, a Olja je prigovorila kako je pobjeda namještena.

''Ona je to shvatila kao ponovni povratak u igru'', komentirala je Olja.

Ljubav je na selu - Dragan vodi cure u berbu grožđa

Nakon što je svoje dame umirio, Marijan ih je odveo na ranč s konjima, a tome se posebno razveselila upravo Bahra.

''Ja se konja uopće ne bojim jer sam velika. Po iskustvusam dobila po samom odgoju naputke kako se mora pristupiti sa životinjom'', objasnila je.

Iako se poželjela popeti na konja i zajahati, ipak je na kraju odustala, što nije promaklo njezinim konkurenticama.

''Rekla je da ju boli kuk... Ja mislim da ju je bilo strah'', zaključila je Mara koja je uspješno zajahala, a unatoč strahu, na to se odvažila i Radmila.

Zoran je uBrštanovu poveo djevojke u sadnju kupusa, a posebna motivacija bila im je skoro izbacivanje.

''Ja sam sfizikalnim radom nikakva'', priznala je Renata odmah na početku, a upravo je njoj tijekom zadatka farmer najviše i prigovarao.

''Zorane, ja ovo prvi put radim, imaj razumijevanja. Javila sam se za tebe, a ne za ovo'', poručila mu je Renata, a na kraju i odustala.

''Možeš me izbaciti momentalno'', poručila je.

Hoće li je Zoran umiriti ili uistinu izbaciti i kakva nas nova uzbuđenja čekaju na farmama, doznajte već sutra od 21 sat na RTL-u.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.